Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzorna seoska žena
Povratak na članak

Irena Perković: Radni dan na selu traje 15 sati

Večernji list, agrobiz.hr i Udruga hrvatske seoske žene biraju najbolje

Komentari 4

Avatar Andabel
Andabel
21:19 28.09.2016.

je pak kom je do 15 sati rada taman i uz medalju? 70 godiste da si u gradu,maLO FITnesa i trcanja i bi zgledala 20g mladje

VL
Avatar delminium
delminium
21:23 28.09.2016.

ma kod onih koji jesu pravi seljaci i 24 sata, takvih hrvatska vise nema sad ima zelenu mafiju koja malo radi a milijune zgrce

VL
OS
osica
21:30 28.09.2016.

kako su vrijedne te žene . Ja bih svima dala nagradu. Sve su super. Kako među njima izabrati onu naj ženu , kad su sve koje se jave takve. Vrijedne, radišne, skromne i lijepe i uredne. Svaka vam čast seoske žene.

VL
BR
Bruneta
12:28 29.09.2016.

Zašto ne pitate djecu kakav je njihov dan na selu?Nek se socijalni radnici i dječja pravobraniteljica provozaju kroz sela i polja u vrime radova pa će vidit koliko dice rinta u polju i vrtu umisto da uče i igraju se.U redu je da pomognu oko lakših poslova ali kopanje i fizički poslovi u poljoprivredi su iskorištavanje djece.A vožnja traktora mulca od 12,13....god. je ugrožavanje života djece,roditelji se hvale time kako ih rano nauče voziti traktor.Lako glumit i slikavat se ka uzorna žena..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.