Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i to je moguće

Iran zabranio letove tijekom poziva na molitvu

zrakoplov,avion,let
AFP/Pixsell
27.12.2012.
u 16:03

Zabrana se odnosi na vrijeme ezana, odnosno jutarnjeg poziva na molitvu pa će tako prvi zrakoplovi moći će uzletjeti tek 30 minuta nakon njega

Iranski zračni prostor ubuduće će u rano jutro biti ''čist kao suza'' jer je parlament u Teheranu izglasao zabranu letova tijekom poziva na molitvu.

Zabrana se odnosi na vrijeme ezana, odnosno jutarnjeg poziva na molitvu pa će tako prvi zrakoplovi moći će uzletjeti tek 30 minuta nakon njega, javlja Reuters.

Glasnogovronik iranskog parlamenta Ali Taheri objasnio je i da će posebna pozornost biti obraćena na poštivanje islamskih pravila oblačenja žena koje su zaposlene u zračnim lukama i zrakoplovnim kompanijama.

 >>Dok čekate u redu ili se vozite u busu – možete se pomoliti online!

Komentara 4

Avatar intimus500
intimus500
08:30 28.12.2012.

Iran zabranio letove tijekom poziva na molitvu ... hahahahaha ... ludnica :)

RE
@rea
11:28 28.12.2012.

A oni koji su već u zraku, hoće li se zaustavit' ?

RE
@rea
12:10 28.12.2012.

ps. sparkirat će se negdje na nekom oblaku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije