Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NALETU
Povratak na članak

Iračka vojska u novom prodoru na Mosul: Stigli na 1,5 km od središta grada

Posljednji i najstariji most preko Tigrisa, izgrađen 30-tih godina prošlog stoljeća, bombardiran je u ponedjeljak navečer

Komentari 6

DU
Deleted user
15:57 06.12.2016.

Pitanje je zašto amer dosada nije srušio taj most? Iako su mediji javili još dok je započela ofenziva na Mosul da su svi mostovi srušeni. A sada ispada da su islamiti ipak imali jedan most preko kojeg dovlače pojačanje. Tolikoko o ameru i njihovoj borbi protiv IS-a

VL
DU
Deleted user
15:51 06.12.2016.

To u Mosulu nema civila pa zapad toliko ne kuka ili?

VL
Avatar Eric Burdon
Eric Burdon
09:44 07.12.2016.

Alep je oslobodjen od stakora danas, biti ce i Mosul.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:35 07.12.2016.

ušli u bolnicu, a nije bilo civilnih žrtava? jako su me razočarali novinari. kako je to moguće? ali da, bezgrešno začeće djevice marije je zapad jako propagirao. kad mu je pasalo. sad mu više ne paše. ali, uspoređujući medijsko izvještavanjeavanje iz sirijskog alepa i ovog iračkog mosula, vidimo jednu čudnu situaciju. dio alepa kojeg su okupirali teroristi, polako pada, sirijska vojska vraća nadzor, ali zapad veli da alep pada, da branitelji gube, a asadovi krvnici ubijaju civile, djecu... čudno. u mosulu ni traga ovakve priče, načinu izvještavanja. zapad je zadnjih godina ovakvim pristupom sam sebi pucao u nogu. više mu ni sami njegovi ljudi ne vjeruju. zato se zapadna politika boji objektivnog izvještavanja, a ako je još i malo drugačije intonirano, kao što rade rusi, to je odmah neprijateljska propaganda. vidite kako je loše što ameri nisu odgovarali za vijetnam, i druge ratne zločine?

VL
IB
ibiza
10:44 07.12.2016.

samo naprijed ,daj teljudima slobodu....

VL
AA
aabbcc
21:35 06.12.2016.

Kad oni ovaj Mosul oslobode grada više nece ni biti i pitam se kome ce takvo mjesto trebati ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.