Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autocesta
Povratak na članak

Ipsilon koji je već trebao biti i gotov možda se počinje graditi

Prema ugovoru s izvođačima, autocesta je trebala biti puštena u promet ove veljače

Komentari 11

DA
DanPadrone
18:34 10.05.2011.

Baš ma zanima šta sad na gradnju Ipsilona kaže Đurđa Adlešič ?!

VL
MO
modovisisajteMaraschino
17:32 28.04.2011.

s obzirom da su u Vladi puno izabranih sa podrucja BB i KK zupanije, jedina koja je vukla i realizirala je bila Durda Adlesic (unatoc svim njezinim manama). Ostali kilavci (Bajs, Jandrokovic, Friscic, itd, itd....) samo sjede i griju klupe a za razvoj zupanija i projekte koga briga.... nazalost povlacenjem gde Adlesic, projekt autoceste polako odlazi u zaborav...

VL
RE
reklec
18:28 29.04.2011.

A , tko je Friščić? Onaj koji je zbog ZERP-a ušao u vladu, a onda, na naj ..... neću biti vulgaran i bezobrazan,PRODAO ime i stranku za \"mjesto u vladi\" ... Friščiću, ti si politički, a i moralno MRTVAC!!!!

VL
Avatar tkozna
tkozna
22:29 29.04.2011.

Admine ovdje je bio moj komentar! Sada ga nema? Kako je moguće da ga nema ne da nije obrisan sadržaj nego ga uopće nema!????

VL
AN
anonimna1
08:53 30.04.2011.

bilo bi i vrijeme ! da se malo ulaže i unutrašnjost , i tamo je prometno ne samo na jadranu.

VL
FL
flick
17:28 30.04.2011.

Par mjeseci prije izbora opet kao pokreću radove? Ma koga oni farbaju!

VL
SU
suncobran
22:55 30.04.2011.

četiri terenca i četiri obićne limuzine potrebne su predstavniku HAC-a i nadzornom inžinjeru e pa dali su oni novo zaposleni službenici ili su prijašnji zaposlenici pa se dosad vozili na k...u a terenci im trebaju da mogu doći na lice mjesta videti kakovog ima zeleza za ukrasti za gradnju njihovih kuća ili vikendica e pa neka oni za toliku veliku platu idu svojim osobnim vozilom ili im dati bicikle pa oni neka onda odluče ili uzmi ili ostavi

VL
AB
abendblatt
09:47 01.05.2011.

Bolje i sad sa zakasnjenjem nego nikad, kriza je ucinila svoje birokracija svoje.

VL
MI
milan1
23:38 01.05.2011.

Pun mi je više ku..c farbanja, sranja, laži, malodušnosti, a sve u cilju osobnog probitka i stjecanja materijane koristi. Kako vas nije sram tražiti godinama izlike za neostvarene ciljeve i prodaju floskula biračima i građanima određenog područja gdje se trebajuu obaljati građenja. Svi sudionici u procesu nekakve izgradnenje traže mjesto pod suncem, odnosno priliku da ušićare nešto za sebe. Od onih najmanjih referenata, pa do ministara, doministara, direktora i da ne nabrajam misle i traže nekakvu nepripradajućuću zaradu za sebe. Da, to je realnost ove države. Ništarije koje svakodnevno na razne načine truju ovaj narod i njena pokoljenja. Vi Hrvati živite i dalje u ubjeđenju kako vas pljačkaju Srbi, Židovi, Cigani, Vanzemaljci i ne znam tko još.

VL
VI
Vito
07:51 03.05.2011.

Ipsilon koji je već trebao biti i gotov možda se počinje graditi Mislio sam da je riječ o Istri. Tamo već desetljeće plaćaju autoput, a voze se po običnoj dvosmjernoj cesti. U isto vrijeme francuzi ubiru zaradu i tako ljetujutuju po svijetu. To su nekad nazivali kolonijalističko vladanje. Nakon toga su preimenovali u okupatorsko ponašanje. Danas to zovu koncesjski ugovor i rpavo vlasništva.

VL
VI
Vito
08:00 03.05.2011.

U ugovorima se specificira kako su uredske prostorije i automobili – četiri terenca i četiri \"obične\" limuzine – potrebni predstavniku HAC-a i nadzornom inženjeru. Gdje su imena i prezimena predstavnika HAC-a i nadzornog inžinjera? Ili je to \"zbog istrage\" zabranjenono iznositi u javnost? Pa točno se može vidjeti kad su vozila kupljena i tko im je vlasnik. Postoje računi. Ako nigdje drugdje onda u prodavaonici, ili tvornici koja je prodavaču isporučila ta vozila. Samo, tko će istraživati toliko daleko? Možda bi nakon takvih istraživanja netko i stvarno morao odgovarati. Ako ništa drugo, barem zbog formalnosti oko \"poglavlja 23\".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.