Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ipak lažna dojava o bombi u Ekonomskoj školi u Zadru

bomba
Arhiva VL
28.01.2010.
u 18:52

U školu su odmah stigli pirotehničari sa psom kako bi obavili protueksplozijski pregled. Ravnatelji obje škole nisu htjeli prekidati nastavu.

ZADAR - Zadarska policija oko 17.30 sati zaprimila je anonimnu dojavu da je u Ekonomskoj školi na Boriku u Ulici Antuna Gustava Matoša postavljena eksplozivna naprava. Dojavu su, rekli su nam u  PU, zaprimili s telefonske govornice.

U školu su odmah poslani pirotehničari koji su sa psom tragačem pretražili prostore škole. Ubrzo je utvrđeno da je dojava bila lažna jer nikakva eksplozivna naprava nije nađena.

Iako se u istoj zgradi nalazi i Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola, ravnatelji obje škole odlučili su da neće prekidati nastavu niti isprazniti školu.

Policija traga za osobom koja im je uputila lažnu dojavu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije