Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi zakon
Povratak na članak

Ipak koncesija? Državi 0,5%
 od cestarina

HAC-ONC će dobiti autoceste na upravljanje na 50 godina – i za to plaćati mjesečnu naknadu državi

Komentari 3

NE
neboiznadzagreba
23:28 29.05.2015.

Tko će imati bolji prijedlog od Pejnovića , taj je znao najbolje u socijalizmu , zna najbolje u kapitalizmu , znat će Pejnović i pejnovići najbolje i kad se pojavi neko novo društveno-političko uređenje , jednostavno čovjek za sva uređanjanja , nezamjenjiv . Sve mi se ovo sve više gadi i idem spavati .

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
07:17 30.05.2015.

Volim ove "konkretne" komentare koji spominju socijalizam 20 god nakon...i pametna rješenja bazirana na domoljublju...a jel itko zna postaviti business case na ploču i predložiti konkretno rješenje s tri broja? Koliko god je ova vlast nesposobna, ekipa koja desnicom na srcu želi vratiti EUR dug ipak živi u romantičnoj nerealnosti, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.