Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKI PREDSTAVNIK
Povratak na članak

Inzko: 'Rukovodstvo vodi RS i njene građane dalje od reformi a prema izolaciji'

Iz veleposlanstva SAD-a istaknuli su kako su uvjereni da svi u BiH žele poboljšanje kvalitete života što se ne može postići "simboličnim referendumima" nego jedino reformama.

Komentari 10

Avatar kravata
kravata
06:34 27.09.2016.

Srbi su u pravu dobili su krvavim nepostenim putem drzavu u drzavi na koju su pristali oni koji su mislili neka se srbi i hrvati pobiju a mi cemo se posle prebrojit. A ta se ne zove slucajno kao jos jos jedna drzava a nikada nisu postajale dvije srbije. Ujidinjenje nije upitno samo je pitanje vremena. Kumovi te podijele bit ce rusija i turska jer neki muslimani vec sada zovu turskog predsjednika i svojim.

VL
Avatar Mihael1
Mihael1
21:01 26.09.2016.

Ovaj mlakonja je mogao sve riješiti prije nego je referendum održan.

VL
Avatar kravata
kravata
07:41 27.09.2016.

Zasto se muslimani bune dobili su vise od pola bih ti par hrvata ce nestat neki milom neki silom i imat ce svoju drzavu i zivit od pomoci tursko arapskog svijeta a kad ih bude previse krenut ce kao izbijeglice na sjever.

VL
RG
RuzaSapina56@gmail.com
22:12 26.09.2016.

A kada Srbi nisu izazvali ratove i nisu bili u izolaciji? Brzo zaboravljaju!

VL
MX
Mister X
22:07 27.09.2016.

luda sloboda i demokracija je šaljiva na balkanau i vidimo kod Amerikanaca ... Protive se demokratskim postupcima - referendumu i zastupa staljinizam - diktaturu ovaj put i od crnog Huseina ! Referendum je pravo na balkanu kod Hrvata Slovenaca i i Kosovara misle znaju skroz pametni ....

VL
TH
thekurcula
10:32 27.09.2016.

Što reče Dodik, Incko je prvi na listi zainteresovanih da Bosna ostane pod okupacijom EU jer on onda može i dalje, takoreći tu kod kuće, svaki mesec dobijati svojih 25 000 evra i ne rizikuje da ga pošalju sa sličnom funkcijom u Siriju, ili Irak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.