Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Markus vinarija

Investicija od 15 milijuna eura u Dalmaciji: Ulaže se u vinarstvo i boutique ugostiteljstvo

Zagreb: Grand Tasting u Laubi - promenadno kušanje odabranih vina Hrvatske i svijeta
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/2
28.06.2023.
u 11:10

Ova investicija utemeljena je na ekološkoj održivosti, otvaranju radnih mjesta, oplemenjivanju poljoprivrede...

U Splitu, Kaštelima i na otoku Šolti već se dvije godina odvija  jedna od najvećih investicija u segmentu vinarstva i boutique ugostiteljstva ikad u Hrvatskoj, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da iza čitavog projekta stoji samozatajna obitelj iz Kanade. Procesom rukovodi  Robert Young.

Ova investicija utemeljena je na ekološkoj održivosti, otvaranju radnih mjesta, oplemenjivanju poljoprivrede... Njihov cilj nije bavljenje  industrijskom proizvodnjom niti distribucijom, a izgledno je da će Split i okolica postati bogatiji za tri premium vinske kušaonice kakvih u Dalmaciji nasušno nedostaje. Markus wines uskoro će širiti poslovanje i trebat će im vrhunski stručnjaci, poručio je vlasnik Young za Poslovni.hr.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Turistička patrola u Metajni na otoku Pagu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije