Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konferencija na hks-u

'Interes Hrvatske je Poljska kao jedan od lidera u Europi': U tome joj može pomoći Zagreb

22.09.2023.
u 15:59

Davor Ivo Stier istaknuo je da EU počiva na latinskom, germanskom i slavenskom stupu. Latinski predvodi Pariz, germanski Berlin, a slavenski po njemu može voditi samo Varšava

Komentara 22

RE
realisticki
16:38 22.09.2023.

Imamo več nekoliko grupacija i podjela unutar EU. Iste vode previranjima i borbi što stvara razdor unutar EU. Davor Ivo Stier govori o novim grupacijama koje bi se bile još jedna podjela i razlog za previranja i donošenja odluka na na jezičnoj osnovi. Davor Ivo Stir prekratko vrijeme živi u Europi i ne poznaje mentalitet Poljaka, kada si želi da bi nas u nečemu Poljaci vodili i zastupali. Čini mi se da njegovim mislima dominira katolicizam a ne slavinizam.

Avatar Bruno
Bruno
17:04 22.09.2023.

U Argentini studirao "demokraciju kod papa Franje, jako umisljen a nesposoban.

DU
Deleted user
20:54 22.09.2023.

Koga zanima neka progoogla "intermarium"....s ova čegevarica iz XD3-a i Argentine neka nas zaobiđe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije