Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rusija upozorava

Inspektori UN-a napustili Siriju, nalazi za dva tjedna

ban
Reuters/PIXSELL
31.08.2013.
u 10:10

John Kerry, državni tajnik SAD-a jučer je objavio šokantne podatke prema kojima je u napadima u Siriji ubijeno 1429 osoba od kojih 426 djece

Inspektori UN-a koji istražuju navodnu upotrebu kemijskog oružja u Siriji napustili su Damask, javlja BBC.

U susjedni Libanon stigli su samo nekoliko sati nakon što je predsjednik SAD-a Barack Obama izjavio kako SAD razmatra 'ograničenu' akciju u Siriji.

Podsjetimo, John Kerry, državni tajnik SAD-a jučer je objavio šokantne podatke prema kojima je u napadima u Siriji ubijeno 1429 osoba od kojih 426 djece.

Generalni tajnik UN-a Ban Ki-moon izjavio je kako bi do objave rezultata moglo proći do dva tjedna.

Rusija je kao glavni saveznik Sirije upozorila kako bi bilo kakva vojna akcija u Siriji mimo Vijeća sigurnosti UN-a predstavljala kršenje međunarodnog prava.

Šesti američki ratni brod stigao je u istočni Mediteran, u blizini pet američkih razarača naoružanih krstarećim raketama koje bi uskoro mogle biti usmjerene prema Siriji kao dio 'ograničene' akcije, javlja Reuters. Ministarstvo obrane SAD-a poručuje kako USS San Antonio na kojem se nalazi nekoliko stotina marinaca,  u regiju poslan iz drugih razloga.

>> Obama: Svijet ne može prihvatiti da se žene i djeca truju plinom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije