Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže aflatoksin
Povratak na članak

Inspekcija na farmama proizvođača mlijeka za Dukat, Vindiju i Meggle!

Nakon što je u nekoliko šarži Dukatova i Vindijina mlijeka otkriven opasni aflatoksin M1, počelo uzorkovanje mlijeka. Iz Ministarstva poručuju da domaće mlijeko udovoljava zdravstvenoj ispravnosti, a incidenti s hranom događaju se i drugdje

Komentari 11

ZJ
Zjako
10:21 13.02.2013.

Ja sam od vozača kamiona čuo da u HR svaki dan uđe nekoliko cisterni mljeka. Bosna pakira dukat mljeko za Srbiju , Bosna uvozi mljeko iz HR , Bosna ima jeftiniju proizvodnju od Hr ??!!?? Ko tu koga j...

VL
SN
snovakor
10:12 13.02.2013.

Kao i uvijek, ovaj puta zakazala totalno Politika i Službe koje moraju te stvari kontrolirati kako treba !!! Uz to, paniku se diže za mlijeko, no što je sa svim ostalim proizvodima iz tog mlijeka ???? lol ... ovako neštoto može se dogoditi samo u ovako iskvarenoj državi kao što je naša !!! Korupcija na sve strane, a sve ovo se kontrolira iz nekoliko, možda samo jedne fotelje, one Agrokorove ?? Ne bi me ni malo začudilo, da se i tu pojavi samo nekoliko imena, koja odugovlače, da inspekcije rade svoj posao !!

VL
ER
EUGEN ROMMEL
10:14 13.02.2013.

kao prvo, zašto im je trebalo šest dana? Zato što državne institucije odnosno njihovi djelatnici vjerojatno petkom ne rade ili dođu na posao samo sat-dva! Drugo, sve ovo mi smrdi na uništavanje domaće proizvodnje! Vjerojatno je i uništavanje domaće mljekarske industrije potpisano u predpristupnom ugovoru sa EU! Tko zna što je sve potpisano.....

VL
ED
el duderino
10:19 13.02.2013.

Pa i malo dijete vidi, da su im dali vremena da bi iskorigirali sve nepravilnosti...

VL
BA
Bandit
10:44 13.02.2013.

Zna se krivas INSPEKCIJE koje primaju jako dobru placu a nerade NISTA....

VL
FR
friz
10:50 13.02.2013.

mene samo zanima kada je inspekcija kontrolirala mlijeko koje nam prodaju Kaufland,Lidl,Bila.....mislim na mlijeko koje se proizvodi isključivo za njih.Moje mišljenje je da inspekcija tamo NE SMIJE niti prismrdit.Recimo na svoje oči sam vidio prije par godina da se uu Bili prodavala pod imenom đumbir,čičoka,koja nije ni izdaleka slična đumbiru.Ja sam prijavio anonimnom dojavom inspekciji,ali do današnjeg dana NIŠTA!!!A šta je tek sa drugim prehrambenim i kemijskim proizvodima u tim "nedodirljivim" trgovačkim lancima,možete si misliti.

VL
VI
vital
11:07 13.02.2013.

Inspekcija na farmama proizvođača mlijeka za Dukat, Vindiju i Meggle! ------------- opet skaču sebi u usta, pričekaj i vidjet ćeš da će biti zašto nisu došli za 5 godina, usput, bio jučer u jednom lancu, tamo su povukli sasvim desetu vrstu mlijeka

VL
DO
doktor1
11:22 13.02.2013.

HR je zemlja u kojoj malo toga funkcionira i radi po propisima a puno toga se zataškava i prikazuje kao fol "sve u redu i po Zakonu". Sve gdje god je moguće gleda se prevariti ili ukrasti na ovaj ili onaj način. Na kraju se jedni ekstremno bogate a drugi plaćaju veći porez i namete. Krenite od onih koji najviše uvoze. Našlo bi se tu svašta, ovo s mlijekom je mila majka.

VL
AB
abram
11:37 13.02.2013.

....a jel možda ministar poljoprivrede planira dati ostavku zbog propusta?

VL
Avatar Jiba.Jibi.Gjize.Jep
Jiba.Jibi.Gjize.Jep
16:24 13.02.2013.

kazem vam to je sve patka iz BiH da se izbjegava hrvatsko mlijeko koje je glavni konkurent na BH trzistu.

VL
OB
obivankenobi
17:02 13.02.2013.

Inspekcija nakon sest dana, znaci uspjeli su se dogovoriti o proviziji(mitu), te zataskati od kuda je mlijeko stvarno doslo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.