Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrivanje svjedoka

Inicijativa mladih za ljudska prava kazneno prijavila B. Glavaša

'17.03.2011., Zenica - General Branimir Glavas koji sluzi kaznu za ratni zlocin u KPD Zenica. Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
'Anto Magzan/PIXSELL'
15.05.2012.
u 14:46

Traže da se Glavaš procesuira zbog otkrivanja identiteta ugrožene osobe ili zaštićenog svjedoka

Inicijativa mladih za ljudska prava – Hrvatska predala je danas Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu kaznenu prijavu protiv Branimira Glavaša. Inicijativa traži da se na temelju dokaza koji su sadržani u prijavi istraži i procesuira Branimir Glavaš zbog počinjenja kaznenog djela otkrivanja identiteta ugrožene osobe ili zaštićenog svjedoka, izvijestili su u priopćenju.

Više detalja o kaznenoj prijavi protiv Glavaša Inicijativa će predstaviti na konferenciji za novinare koju će održati u četvrtak u 10 sati u uredu Inicijative, Amruševa 8.

Komentara 22

TO
toni0705
15:15 15.05.2012.

Ma daj mu više prestanite davati na važnosti! Inicijativo mladih za ljudska prava (my ass), kad jednom čujem da ste podnijeli kaznenu prijavu protiv nekog od pobunjenih Srba za ubijenog Hrvata (od tisuća i tisuća pobijenih, prethodno mučenih i masakriranih), tad ću vas shvatiti ozbiljno. Ako je žrtva žrtva, zašto vas ne zanimaju ubojstva Hrvata?

MO
mozel
15:19 15.05.2012.

Ma kakav zasticeni svjedok,zasticeni svjedok kojemu se nemoze vjerovati istinitost jer je anoniman pa zato bi se svi zasticeni svjedoci trebali otkriti.

KR
kristov
15:12 15.05.2012.

Koji su pak ovi? Pripadaju li oni paradi iz Splita? Tko njih financira i jesu li pitali Josipovića za pravni savjet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije