Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na inicijativu predsjednice
Povratak na članak

Inicijativa „Jadran – Baltik – Crno more“ dobila snažnu potporu uključenih država

Sastanku su nazočili i predsjednik Atlantskog vijeća Sjedinjenih Američkih Država Fred Kempe te izvršni potpredsjednik Atlantskog vijeća Damon Wilson

Komentari 19

Avatar pora
pora
12:01 30.09.2015.

to je predsjednica hrvatske !!

VL
EB
eto_bas_zato
12:16 30.09.2015.

Bravo za predsjednicu, tako se zastupaju interesi države!

VL
Avatar Jorge
Jorge
12:05 30.09.2015.

Hm, čini se da ipak nije bio samo šoping u New Yorku. Premijer je komentirao kako dan izbora je jedina odluka koju mora Predsjednica donijeti ove godine. Čini se da se potpuno pogubio u medijskim lutanjima s izbjeglicama... BTW Kolikoiko smo izbjeglica uputili preko Slovenije? Nadam se više nego li Srbija preko Mađarske. čisto da nam netko e bi prebacivao.

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
12:52 30.09.2015.

Evo gospodo ovo je njen projekat,,ovo je prvi samostalni projekat Republike Hrvatske od osamostaljenja,,,pogledajte gospodo kako to radi zena predsjednica skolovana u USA sa pedigreom Nato saveza,,, Kolinda Grabar Kitarovic je nesto, sto je trebalo nasoj drzavi.15 g lutanja balkanomm bivsih predsjednika,ali i zadnjeg mandata politike kukuriku koalicije pusic milanovic,,je samo posvadala HR sa svim okolo nas,ili gdje se god moglo.Izabrali smo je da zastupa HR drzavu ona to radi na najbolji moguci nacin,,,sretno predsjednice uskoro stize i HDZ i Tomislav Karamarko tad ces imati jos vise prostora,, da Zajedno sa vladom HR Zajedno radite na dobrobit nase drzave i naseg naroda,,sve cestitke i puno srece predsjednice u svemu sto radite za lipu nasu..

VL
BM
bencic.marija1
12:33 30.09.2015.

Pohvala inicijativi! Hrvatska se treba više povezati i ojačati suradnju sa srednjoeuropskim zemljama s kojima dijeli zajedničko naslijeđe i interese. Jačanje uspravnice Jadran-Baltik-Crno more predstavlja veliki iskorak u postizanju prosperiteta i integraciji zemlja uspravnice u europsku zajednicu kao jednakovrijednih i jednakopravnih članica.

VL
KA
KaNiDora
13:23 30.09.2015.

Milijun puta BRAVO !!!!!!!!

VL
OX
oxymoron
13:48 30.09.2015.

Sve ona stigne u interesu drzave. A bit ce jos i vremena za shoping, premijeru nesto da donese.

VL
D1
d12345
14:02 30.09.2015.

Ovo treba biti na naslovnoj, pisano velikim slovima.......dan kada je Hrvatska polako počela izlaziti iz balkanske i regionalne sprdačine u koju nas guraju drugovi iz partije

VL
OX
oxymoron
13:52 30.09.2015.

Fino ste ovu vijest u Vecernjaku stavili opet u slijepo crijevo a udarna vijest vam je da Sprajc opsovaonekome mater. Da li ste vi normalni???

VL
RA
ranko75
08:02 01.10.2015.

„Jadran – Baltik – Crno more“ -to je granica preko koje bi ameri htjeli odrezati Rusiju od Europe!

VL
Avatar tetina
tetina
21:05 30.09.2015.

a jooooj što na to kaže drug Josipović i drug Mesić ili njihova dvorska hluda drugarica Vesna i drug Zoki .... što su oni radili zadnjih 15 g već stvarali temelje korz "region" za novu neku asocijaciju jel balkansu ilili jugoslovensku ... joooj baš šteta "uzalud im trud svirači"

VL
Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
23:51 30.09.2015.

To je pravi smijer u kojeg nas treba voditi Predsjednica i nova vlast. Umjesto u region gdje nas je gurala Yukuriku koalicija, mjesto nam je s nama srodnim zemljama Višegradske skupine.

VL
Avatar d-ano
d-ano
08:08 01.10.2015.

ovuj plan je Nato plan veoma razumljivo nista novo,,,potvrda da nasa predsjednica igra onako kako treba Natou,,,nista lose,,,nista novo,,Kao kad kazemo danas je cetvrtak a sutra je petak,,,mislite li da ce mirno Rusija gledat na zelje Gospode koje imaju takvede koje imaju takve zelje.Slicno kad bi ja malo vise pokazao zelju za susjedovom zenom,,, mislite da bi moj susjed bio sretan,,,,hahhahaa

VL
GA
galico
13:27 30.09.2015.

Zanimljiv mi isti broj minusa na obadva komentara...možete lupati minuse ali činjenice ne možete pobiti

VL
BU
bubimima
13:30 30.09.2015.

Ah, opet nas gura na istok!

VL
GA
galico
12:58 30.09.2015.

Svašta je ona utrpala u tu uspravnicu,puno puno zemalja pa i Sloveniju i Austriju..to su sve inicijative koje već dugo postoje No ima tu puno država koji nemaju samo tu uspravnicu već puno više uspravnica... Evo npr. Orban..nema ništa protivivi uspravnice niti protiv LNG-a ali ne trpa sva jaja samo u tu košaru...istovremeno potpisuje sporazum sa Rosatomom o izgradnji nuklearki , protivi se Euru kao i u Češkoj i Poljsko čiji je guverner centralna banke nedavno izjavio da barem 20 godina ne žele uvesti Euro...Česi su poznati skeptici po pitanju eura...po potrebi devalviraju valutu... Slovenci i Slovaci su uveli euro prije krize, a Slovaci su žurili da bi bili bolji od Čeha u nečemu... A naša predsjednica bi uvela euro za pet godina... A Česi posluju i sa Kinezima...dopuštaju kineski kapital... Vidim dakle samo određen kompatibilnosti...možda neki energetski projekt no sve te države vode dijametralno suprotne politike A poznato je povrh svega da je Tuđman odbio ulazak u VIšegradsku skupinu i poznato je da su naši ljudi uvijek gledali na mnoge te zemlje s visoka... Postavljali smo se arogantno

VL
GA
galico
13:11 30.09.2015.

A što se tiče slike sa Obamama...to je bio prijem za šefove delegacija i svi su se izmjenivali ..ko na traci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.