Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠEMJESEČNA KRIZA
Povratak na članak

Inicijativa članova Vijeća FF-a Borasu: Koja su pravna uporišta za Previšićev ostanak na dužnosti?

Kriza upravljanja Filozofskim fakultetom može se razriješiti zahvaljujući ovlastima koje rektoru daje Statut Sveučilišta u Zagrebu, smatra Inicijativa članova i zamjenika Vijeća FF-a

Komentari 33

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
17:00 26.09.2016.

Inicijativa članova i zamjenika Vijeća Filozofskog fakulteta? Što je sad to, opet neki plenum? Takvo tijelo jednostavno ne postoji. Postoji samo Vijeće Filozofskog fakulteta kao službeno tijelo, a ovo je opet neka livadska grupica 2-3 neradnika koji u radno vrijeme pišu smiješne upite umjesto da rade ono za što su plaćeni.

VL
Avatar samo Istina
samo Istina
16:53 26.09.2016.

Podrška dekanu!

VL
RG
RuzaSapina56@gmail.com
17:02 26.09.2016.

Jel to nagrada dekanu za dugogodišnji rad?

VL
Avatar Mihael1
Mihael1
18:47 26.09.2016.

A koja je pravna uporišta za odlazak dekana Perišića? A da, nije jugosloven i antifašista kao vaši očevi.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
17:28 26.09.2016.

poštovano uredništvo biste li nam predočili imena profesora koji su potpisali ovu tkz. inicijativu.iz imena potpisanih vidljivo će biti siguran sam koju ideološku struju zastupaju.niti ne dvojim ga će to biti ona jugo-komunistička.

VL
MS
mare_split
21:24 26.09.2016.

Koja su pravna uporišta za 'plenumski' zahtjev za smjenu Dekana? ... ?plenum' je bio nasilje nad institucijom RH i Dekanom, a prijetnje kazneno djelo! Gdje je bio MUP, što radi DORH, ... ili su 'studenti', njih šačica jada, svetinja poput Ostojine 'svastike' pa ih se ne smije ispitivati i privoditi iako su počinili evidentno nezakonito nasilje (moguće skup nije bio niti prijavljen?) Odgovori kazuju kako još uvijek u RH, 'živi' jedini komunizam u EU!

VL
TT
tTony
18:14 26.09.2016.

Pitanje je tribalo drugacije postavit koja su prava ovih sto zele zaustavit integraciju obrazovanja i studenata koji zele studirat na oba fakulteta nije li to nametanja fasizma od antifasisicki likova koji stoje iza prosvjeda.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:28 26.09.2016.

Gdje su zaposleni Previsicev i Jezicev sin? Boras ne bio izabran bez glasa KBF.

VL
SD
sdpesticid
18:06 26.09.2016.

sve prosvjedničke aktere u prdekanu zbog isilovih i mafijaških prijetnji na hlađenje glava, postaviti novi kadar na ff od najviše do najniže razine i pustiti čestite studente studiranju. naravno, ministarstvo prosvjete mora postaviti nadzor nad ff-om neko vrijeme jer studente uče isilovim metodama ( odsijecanje glave ) a profesori su skloni mafijaškim metodama ( lomljenje nogu ) uz obavezno udaljenje političkih struja s faksa poput radničke fronte koja zastupa rigidni komunizam. ove generacije studenata obvezno slati na druge fakultete polagati ispite odnosno diplomski. što li je u tim glavama da mi je znati, kada im profesori pozivaju na lomljenje nogu nekomu, a neki od studenata bi sjekli glave nekomu. brr.. one vehabije u bih nula su za ove s ff-a.

VL
RP
Rajska_ptica
17:37 26.09.2016.

Kako je lako izmanipulirati javnost. Samo nakalemiš ekitete komunizma, skojevaca, orjunaša, i sve bezakonje postaje probavljivo. Previšić je na fakultetu uhljebio sina i skriva Borasove dugove (i financijske i usluge dizanja ruke od KBF-a da bi postao rektor), ali život je lakši ako za sve okrivimo skojevske neobrijane noge

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.