Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijali su nas

Ingrid nije jedina! Tko nas je još zabavljao svojim engleskim...

hdz
Duško Jaramaz/Pixsell
20.02.2013.
u 17:35

Antičević Marinović nije jedina osoba iz javnog života koja je za javnih nastupa imala teškoća s engleskim jezikom. Imali su ih i Jadranka Kosor, Darko Milinović, Zdravko Mamić...

Ingrid Antičević Marinović svojim lošim govorom na engleskom jeziku izazvala je nevjericu i zgražanje u javnosti posljednjih dana. No, ona nije jedina osoba iz javnog života koja je za javnih nastupa imala teškoća s engleskim.

Podsjetimo se njenih prethodnika poput Jadranke Kosor, Darka Milinovića, Zdravka Mamića...

Komentara 36

JA
jamanuša
15:36 21.02.2013.

veli ka je razlika, u tom što Jadranka se našla iz "vedra neba " a ova je planirano došla održati govor- nemoj nas sramotiti i mene ti ne prestavljaš.

TO
tomokaro
17:43 20.02.2013.

E pa nisu baš svi iz HDZ- anti poligloti, Sanader je tečno govorio nekoliko jezika a navodno novi predsjednik govori jezik Komancha što ipak potvrđuje da nisu svi u vrhu HDZ-a antitalenti za jezike.

KA
kasuv
22:30 20.02.2013.

zašto ova slika stavite nove drugove lp

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije