Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10 ČLANOVA

Indijska albino obitelj za Guinnessovu knjigu rekorda

edge
Foto: AFP
1/2
09.03.2012.
u 13:02

Pullanovi žive u jednosobnom stanu, a zbog izrazito svijetle kose i puti i samim Indijcima teško je povjerovati da su rođeni u njihovoj državi

Svih deset članova indijske obitelji Pullan bijele je puti što ih čini najvećom albino obitelji na svijetu. S tom bi titulom uskoro mogli ući u Guinnessovu knjigu rekorda, piše Daily mail.

Delhijsku obitelj čine otac Rosetauri (59), njegova supruga Mani (45), sinovi Shankar (24), Vijay (25) i Ramkishan (19) te kćeri Renu (23), Deepa (21) i Pooja (18) i albino zet Rosheha (27) koji s Renom ima dvogodišnjeg sina Dharamraja. Žive u jednosobnom stanu, a zbog izrazito svijetle kose i puti i samim Indijcima teško je povjerovati da su rođeni u njihovoj državi. Mnogi su ih tijekom života tretirali kao strance, a neki ih čak oslovljavaju s ''angrez'' što u prijevodu znači Englezi.

Zbog svog fizičkog stanja Pullanovi imaju problema s vidom i ne smiju se dugo zadržavati na suncu. Nadaju se da će uskoro ući u Guinnessovu knjigu rekorda i "preoteti" titulu najveće svjetske albino obitelji koju trenutačno drži šesteročlana obitelj iz SAD-a.

Ključne riječi

Komentara 1

DE
denderi
11:22 11.03.2012.

ovo su čistokrvni šveđani....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije