Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobio drugog sina

Indijac (96) nadmašio sam sebe i opet postao najstariji otac

Navijačice na Wimbledonu
Foto: Agencije
1/2
16.10.2012.
u 19:52

Zdrav sam i redovno održavam seksualne odnose s ženom, kazao je starac čija se supruga susjedama rado hvali da s mužem u jednoj noć zna triput voditi ljubav

Rođenjem drugog sina 96-godišnji Indijac Ramjit Raghav ponovo je postao najstariji otac na svijetu. Daily Mail piše da je farmeru Raghavu supruga Shakuntala Devi (52)  prije dvije godine rodila prvog sina. Vremešni starac tada je u dobi od 94. godine prvi puta postao otac.

- Zdrav sam i redovno održavam seksualne odnose s ženom - kazao je starac čija se supruga susjedama rado hvali da s mužem u jednoj noć zna triput voditi ljubav.

No sad se suzdržavaju jer briga o novorođenom Ranjitu i dvije godine starijem Karamjitu zahtijeva puno energije. Njihovu ocu to očito ne predstavlja nikakav problem jer je cijeli život vegeterijanac koji trenutno konzumira samo bademe, maslac i mlijeko.

Ramjit je sadašnju suprugu upoznao prije 22 godine u jednom hramu. Tada je već 25 godina bio udovac dok je Shakuntala živjela sama i u velikom siromaštvu pa ju je odlučio prigrliti i dovesti u svoj skromni dom. Naučio ju je jogi i od tada su, unatoč velikoj razlici u godinama, nerazdvojni.

>>Indija: Prodala dvije kćeri za 20-ak kuna, treću dala besplatno!

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar BABAMACA
BABAMACA
20:36 16.10.2012.

moj STRANAC nisu svi iskvareni a boze moj nek mu je sa sricom naucna fantastika dosad su zene mogle aaaa sad mogu i muski:):):):)

SL
slavicabosnjak317
21:03 16.10.2012.

Čuj staroga, tri puta u jednoj noći. Nesmijem ovo reći mužu da ne dobije komplekse!

ST
stranac
20:21 16.10.2012.

e,moj stari ko zna ko je to napravio,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije