Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALI ZAROBLJENI

Indija: Dvadesetak radnika zarobljeno u urušenoj tvornici

potres (1)
Reuters/PIXSELL
16.04.2012.
u 17:54

Tvornica deka urušila se u nedjelju oko ponoći. U tom je trenutku u njoj je bilo oko 90 radnika. Njih 70-ak spašeno je noćas i jutros

Spasioci pokušavaju doći do 20-ak osoba za koje smatraju da su ostale zarobljene pod ruševinama tvorničke zgrade u indijskom gradu Jalandharu, prenosi BBC.

Tvornica deka urušila se u nedjelju oko ponoći. U tom je trenutku u njoj je bilo oko 90 radnika. Njih 70-ak spašeno je noćas i jutros, no vojnici i vatrogasci i dalje pokušavaju doći do ostalih koji su zatrpani pod ruševinama. Zna se da su mnogi od njih pretrpjeli lomove kostiju.

Iako se ne zna što je točno prouzročilo urušavanje tvorničkog kompleksa, jedan od svjedoka tvrdi kako je krivac neispravan kotao koji je usred noći eksplodirao.

Ova nesreća podsjetila je na onu iz 2010. kada je u urušavanju peterokatnice u indijskom glavnom gradu New Delhiju poginulo 67, a ozlijeđeno 100 ljudi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije