Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S visine od 2,5 m

Incident na Hvaru: Potukli se pa pali zajedno s balkonom!

balkon
Duško Marušić/PIXSELL
08.05.2013.
u 13:27

S težim ozljedama 36-godišnjak je prevezen helikopterom u bolnicu u Splitu, dok su 39-godišnjaku utvrđene samo lakše ozljede.

Jedan je muškarac teže, a drugi lakše ozlijeđen nakon što su se potukli i pali zajedno s balkonom u Jelsi na otoku Hvaru.

Policija je izvijestila da su se 36-godišnjak i 39-godišnjak prvo posvadili, a potom i potukli te su se previše približili rubu balkona koji se potom srušio. Obojica su zajedno s balkonom pali na betonsku stazu s visine od 2,5 metara.

S težim ozljedama 36-godišnjak je prevezen helikopterom u bolnicu u Splitu, dok su 39-godišnjaku utvrđene samo lakše ozljede. Policija još uvijek utvrđuje okolnosti sukoba i točan uzrok nastanka ozljeda.

>>Putnik napao vozača ZET-a kad je odbio otvoriti vrata autobusa

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije