Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USREDOTOČENI NA TRŽIŠTE I UNUTARNJA PITANJA
Povratak na članak

Ina je ostvarila pozitivan neto rezultat prvi put nakon 2012. godine

U Ini pozitivnim ocjenjuju liberalizaciju tržišta plina, jer donosi slobodnu tržišnu utakmicu.

Komentari 5

MA
marijaqwer
17:43 27.02.2017.

Čak se i najvjerniji pitaju zašto kupiti firmu koja posluje sa gubitkom, pa su odlučili malo uljepšati financijsko izvješće o poslovanju. Sve sa ciljem lakše prodaje za veću cijenu.

VL
DU
Deleted user
15:54 27.02.2017.

to su knjigovodstvene manipulacije a naši državni organi nemaju uvid u pravo poslovanje ine niti će ga imati , imali su sve pa su sve profućkali, i to je kraj the end. što proizvode rafinerije u sisku i rijeci ništata biti će skladišni prostor za nekoliko godina , hvala

VL
DE
demokršćanin
22:58 27.02.2017.

Interesantno je kako se preko noći pojavila izjava o "odličnom" poslovanju INA-e.Pojavljuje se čak i izjava kako će se modernizirati rafinerija u Urinju.Korisna neistina kako bi se postigla što veća vrijednost u slučaju prodaje.Zar smo tako veliki naivci?

VL
AV
AVIM
07:23 28.02.2017.

Kada nasi politicari pocnu pricu o kupnjama INE ona odmah ima dobit od milijarda kuna iako je stalno bila u minusima.Opet ce Madari jako lijepo pro ozati i zaraditi od Hrvata

VL
Avatar Piktor-
Piktor-
12:42 28.02.2017.

Dobro MOL vodi INU. Vrijeme je, da harmonikasu prestanu sa svojim glupostima i puste ih, da rade i dalje uspjesno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.