Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabavljač i uhoda

Imitator Elvisa Presleya osumnjičen za slanje otrova Obami

Vojko Obersnel
Pero Lovrović
18.04.2013.
u 08:05

FBI je uhitio zabavljača i Elvisova imitatora Paula Kevina Curtisa, osumnjičenog za slanje otrovnog pisma predsjedniku Obami

Agenti FBI-ja uhitili su Paula Kevina Curtisa, osobu osumnjičenu da je poslala tri pisma koja su sadržavala granule koje su se nakon testiranja pokazale pozitivnima na ricin, smrtonosni otrov, priopćilo je Ministarstvo pravosuđa. Curtis je uhićen u svom domu u Corinthu u Mississippiju. Pisma s otrovnim ricinom poslana su na adresu predsjednika Obame i senatora Rogera Wickera iz  Mississippija i još jednog dužnosnika. Ni jedno pismo nije stiglo do odredišta.

Kevin Curtis, piše Reuters ponekad radi kao zabavljač i imitator Elvisa Presleya.

U komentaru iz 2007. godine na Elvisovu blogu uhićeni se žalio da su mnoga natjecanja Elvisovih imitatora namještena te na kraju ostavio poruku kao i u pismu poslanom Obami:

– Ja sam KC i odobravam ovu poruku.

Šerif Boonevilla u kojem je Curtis donedavno živio kazao je da je uhićen četiri puta posljednjih godina, i to zbog telefonskog uznemiravanja i praćenja.

FBI je kazao da nije pronašao vezu između pisama i bombaškog napada na Bostonskom maratonu koji se zbio u ponedjeljak i u kojem je poginulo troje ljudi, a više od 180 ih je ozlijeđeno.

>>Istražitelji imaju fotografiju sumnjivca za napad u Bostonu!

>>Sve o terorističkom napadu u Bostonu pročitajte u našem specijalu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije