Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOŽAVATELJ

Imigrant iz Gane dao svome sinu ime - Silvio Berlusconi

berlusconi
AFP
24.03.2010.
u 10:40

Prema njegovim riječima mali Silvio trebao bi studirati političke znanosti. "Možda će i on jednog dana postati predsjednik. Ili u Gani ili u Italiji", otkrio je svoje snove Ganac Boaen.

Imigrant iz Gane koji živi na sjeveru Italije odlučio je promijeniti ime svom petogodišnjem sinu i preimenovati ga u - Silvio Berlusconi. Obrazložio je to ovako:

- On je veliki vođa i veliki čovjek. On ima mnogo stila - rekao je za lokalni list u Bologni Anthony Boaen (36), koji posljednjih osam godina živi u Italiji.

Boaen je 2002. godine došao na Siciliju gdje je godinama živio s dvojicom sinova, prije nego što je otišao na sjever Italije. Kazao je da je zavolio talijanskog premijera kad je dobio boravišnu dozvolu i kad je njegov najmlađi sin prošlog mjeseca došao živjeti s njim.

- Ne znam mnogo o politici, ali volim sve što je vezano uz Berlusconija i dugujem mu za svoj život u Italiji - naveo je ovaj imigrant.

Prema njegovim riječima mali Silvio trebao bi studirati političke znanosti.

- Možda će i on jednog dana postati predsjednik. Ili u Gani ili u Italiji - otkrio je svoje snove Boaen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije