Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijani vozač

Ima 30 zabrana vožnje, a skrivio prometnu s 2,26 promila alkohola!

alkotest
Arhiv VL
18.06.2010.
u 10:01

Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv 34-godišnjeg Zagrepčanina koji je prekjučer izazvao prometnu nesreću na državnoj cesti D-1 između Gračaca i Knina.

ZADAR - Zadarska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 34-godišnjeg Zagrepčanina koji je prekjučer izazvao prometnu nesreću na državnoj cesti D-1 između Gračaca i Knina. On je zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio kontrolu nad vozilom, sletio izvan kolnika i tada oštetio jedan prometni znak.

Pritom je zadobio lakše tjelesne ozljede, a alkotestiranjem utvrđeno je da je vozilo pod utjecajem alkohola od 2.26 promila. Policija je utvrdila i da je vozio za trajanja zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom B kategorije, kojih mu je, inače, u njegovoj vozačkoj karijeri izrečeno čak 30-ak. Prometnih prekršaja Zagrepčanin ima čak 80.

Protiv 34-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude te je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Gospiću koji mu je odredio pritvor - istakli su iz Zadarske PU.

Ključne riječi

Komentara 2

TE
tester
11:39 18.06.2010.

I? Tko bi bio kriv da je idiot nekoga ubio? On ne. Kriva je policija što uz toliko prekršaja i zabrana upravljanja tip još uvijek slobodno šeta i vozi,umjesto da se hladi u nekom zatvoru na jedno godinu-dvije, valjda bi shvatio.

KR
krenica
13:26 18.06.2010.

Zagrebčanin,hahaha.Sa ZG.reg.bez ograničenja brzine,alkohola,arogancije i spirina u glavi.ja,ja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije