Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica
Povratak na članak

Ili prirez ili ukidanje nekih pogodnosti za građane

U prvih šest mjeseci prihodi od poreza naplaćeni 45 posto - do kraja godine, i bez Lalovčeve reforme, nedostajat će 6,5 milijuna kuna

Komentari 3

SB
Sinisa_Bosanac
16:32 27.08.2014.

Kao sto sam jos prosle godine prognozirao zbog megalomanskih projekata i nerealnog planiranja prihoda koji trebaju pokriti prenapuhane rashode proracun je u prilicno jadnom stanju. Na zalost gradski oci i poneka majka i dalje uporno zabijaju glavu u pijesak i tvrdoglavo nastavljaju po zacrtanim pravcima koje im je odredio vec znamo tko. Uvodjenje prireza nuznost je koja nece uspjeti smanjiti gradske dubioze jer problemi proracuna leze u sveucilistu koje je bunar bez dna i za koje ne vidim u doglednoj buducnosti mogucnost prelaska na drzavni proracun. Sada se vidi koliko sam bio u pravu kad sam govorio o svoj pogubnosti vodjenja grada u pogresnom smjeru. Na zalost posljedice toga nece osjecati krivci za takvo stanje nego ce sav teret podnijeti gradjani.

VL
RE
reciklaža
08:25 28.08.2014.

Jedva čekam dan da neko javno reče ko je taj neko. Izgleda da niko nema hrabrosti od oporbe do nas običnih građana.

VL
SB
Sinisa_Bosanac
12:11 05.09.2014.

Ostaje jos jedno pitanje: Ne znam kakva je pogodnost za gradjane Sveuciliste koje nas ove godine kosta ukupno preko 14 milijuna kuna? Podsjetio bih da je od 34 studenta svega oko 60 iz Koprivnice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.