Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Premilovac:
Povratak na članak

'Donijeli su mi 10.000 eura i rekli da će šef dalje sve riješiti, no ja sam taj iznos smatrao uvredljivim'

Nakon što je odbio tih 10.000 eura između njega i HGK više nije bilo nikakve komunikacije, a kazao je da više nije komunicirao ni sa Zdenkom Peternel

Komentari 3

ZV
Zvolen3
15:41 23.03.2017.

Ako ovo nije velika sramota - onda ne znam sta je ? U dvije godine ukrasti naj manje 39 milijuna kuna i nikome ništa ? Raspon opranoga novca je od 40 do 200 milijuna kuna vjerodostojno !

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
15:18 23.03.2017.

Ovakvim i sličnim marifetlucima se šalje opasna poruka odozgo nekima na položajima da rade kak i ovaj lik...Malo predstave za narod kod uhićenja, suđenje, po tiskovinama.Lik uzme dobrog odvjetnika..Ak i dobi nekaj osude to će biti gulenje krumpira za dobrobit naroda...Samo će mu na kraju reći dosta si mazno, nemoj više..Kasnije će se dogovoriti kak da dio love prebaci njima....naime u talu su.

VL
DU
Deleted user
10:29 24.03.2017.

to je hr elita ti i takovi nas rodoljubi harace 25 god. da ima pravde bili bi svi u zatvoru i od tamo pjevali a ne sa slobode ti i takovi bi rebali biti kaznjeni za primjer svi poratnim kriminalcima koji su jos na slobodi ,a hrvatska javnost ocekuje pocetak rijesavanja tih problema kao i hr dijaspora koja pomno prati sto se sve to dogadja na tim prostorima i dokle gospodo mislite nas praviti slijepcima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.