Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvo u brazilu

Iduće godine stiže Mozillin Firefox OS – operativni sustav za mobitele

\'A man holds a Samsung S II (R) and Samsung Ace (L) smartphones next to an Apple iPhone 4 in Houten in this file photo illustration taken on August 24, 2011. Samsung Electronics said on October  7, 2
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
03.07.2012.
u 21:41

Prvi mobiteli koji će funkcionirati uz pomoć novog operativnog sustava bit će kineski TCL i ZTE

Dugo najavljivan Mozillin operativni sustav, koji bi trebao konkurirati iOS-u, Androidu i Windows Phoneu, promijenio je ime od kodnog Boot2Gecko u konačno Firefox OS. Prvi mobiteli koji će funkcionirati uz pomoć njega bit će kineski TCL i ZTE, a prva zemlja u kojoj će se prodavati bit će Brazil. Izlazak na tržište očekuje se tijekom iduće godine.

Komentara 1

HE
hellbani
11:12 06.07.2012.

firefox je toliko otiso u bananu zadnjih godina... da im je bolje nista ne radit.. sva brejkanja itd od verzije 1.5 pa nadalje.. uzas ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije