Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ideje za moderno uređenje dnevnog boravka iz Emmezete

Modello
PR FOTO
PR
Autor
PR članak
28.10.2015.
u 14:59

Dok listajući časopise tražimo inspiraciju za uređenje interijera brinemo se da visoka cijena neizostavno prati moderan dizajn. Moguće je po povoljnim cijenama svoj životni prostor pretvoriti u oazu stila i funkcionalnosti.

Osmišljavanje i uređivanje dnevne sobe je proces kojem se treba posvetiti, ali i prepustiti do te mjere da se u obzir uzme – pored dimenzija i potrebnih funkcija prostora – i poruka koja se želi poslati. Prostor je potrebno organizirati tako da se maksimalno iskoristi, ali nemojte pretjerivati s komadima namještaja prilikom uređivanja. Dnevni boravak je prostor u kojem se provodi puno vremena i funkcionalan je samo ako se u njemu može lako kretati i ako je opremljen udobnim i kvalitetnim namještajem.

Ukoliko želite da vaš dnevni boravak zasja čistim minimalizmom, Emmezeta predlaže složivi program Modello čije dijelove možete rasporediti tako da odgovaraju vašem prostoru. Sjaj i bijela boja, pravilne linije i geometrijski raspoređeni detalji, dobro osmišljeni prostori za odlaganje stvari – vaš stylish dizajnirani interijer za uživanje s obitelji i prijateljima.

Inspiraciju po povoljnim cijenama potražite na web stranici www.emmezeta.hr i posjetite jedan od Emmezeta trgovačkih centara.  

Želite prijaviti greške?