Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Idealna prilika za novi početak: Kupovina stana u novogradnji u zagrebačkoj Dubravi

ULTIMA NEKRETNINE
19.03.2024.
u 11:00

Svi bitni sadžaji na dohvat ruke u srcu Dubrave

U samom srcu zagrebačke Dubrave, u Dankovečkoj ulici, niče novo stambeno naselje koje obećava udoban i moderan način života. Ovaj odvojak smješten u samome centru Dubrave postat će dom mnogima koji traže savršeno mjesto za život. Projekt se ističe svojom neposrednom blizinom ključnih sadržaja, čineći ga idealnim izborom za pojedince i obitelji koje traže udobnost, sigurnost i praktičnost.

Budući stanari imat će privilegiju života u neposrednoj blizini svih bitnih sadržaja. Vrtići, osnovne i srednje škole, gimnazije, tržnica Dubrava, policijska postaja, općina, pošta, crkva, kulturni centar Dubrava, dom zdravlja te dežurna ljekarna, sve su to važne ustanove koje će stanovnici imati na dohvat ruke. Ova kompletna infrastruktura pružit će praktičnost i olakšati svakodnevni život, čineći ovu lokaciju iznimno privlačnom.

Izvrsna povezanost, tramvaj svega 50 metara daleko

Jedan od ključnih aduta ovog stambenog projekta je izvrsna povezanost s ostatkom grada. Tramvajska stanica udaljena je svega 50 metara od ulaza u zgradu, omogućavajući brz i lagan pristup svim dijelovima Zagreba. Ova povezanost čini putovanje do posla, škole ili jednostavno istraživanje grada izuzetno jednostavnim i ugodnim.

Gradnja započela u travnju 2023., završava u jesen 2024.

S gradnjom započetom u travnju 2023. godine, očekuje se da će novo stambeno naselje biti potpuno dovršeno do jeseni 2024. godine. Ovaj relativno kratak rok gradnje jamči budućim stanarima brz proces useljenja te mogućnost da uživaju u svim prednostima modernog stambenog prostora u vrlo kratkom vremenu.

Cijena prilagođena kvaliteti: Od 3.000 EUR/m2

Cijena kvadratnog metra u ovom stambenom kompleksu počinje od 3.000 EUR, što predstavlja izuzetnu vrijednost s obzirom na lokaciju, kvalitetu gradnje i bogatu infrastrukturu u okolini.

U konačnici, kupnja stana u novogradnji uvijek predstavlja izuzetnu priliku za one koji traže spoj udobnosti, sigurnosti i moderne infrastrukture. Ovaj projekt obećava pružiti ne samo dom, već i životni stil koji će zadovoljiti potrebe i želje svakog budućeg stanara.

Za više informacija kontaktirajte investitora ULTIMA NEKRETNINE d.o.o. u uredu Jarun 30, Zagreb, na e-mail adresu ultima.nekretnine@hotmail.com ili na kontakt broj +385 (0)91 6177 687.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije