Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLOBALNO ZATOPLJENJE
Povratak na članak

I Putin kao Trump - doveo u pitanje ljudski čimbenik u klimatskim promjenama

Ruski predsjednik je ocijenio da je "nemoguće" spriječiti klimatske promjene koje, rekao je, mogu biti povezane s "općim ciklusima na Zemlji"

Komentari 11

Avatar Eric Burdon
Eric Burdon
07:43 31.03.2017.

Nova valuta CO2 dogovorena vec pred 20 godina. Stakleni plinovi su posljedica zatopljavanja a ne uzrok. Hladno more sadrzi puno vise CO2 nego toplo. To je sve iz serije pticja gripa i company.

VL
GO
gooniegoogoo
08:49 31.03.2017.

jel se može negdje pročitat formula po kojoj je dokazano da su za globalno zatopljenje odgovorni ljudi?

VL
BR
brojevi
08:25 31.03.2017.

I Trump kao i Putin nisu svoje procjene o globalnom zatopljenju donjeli na temelju 'gledanja kroz prozor' nego u konzultaciji sa renomiranim klimatolozima koji ne pušu u Al Gorov rog. Dužnost i obveza je političko-znastvenih elita da educiraju javnost o štetnosti tehnologije ali podaci i zaključci povlaštenog i dobro plaćenog mainstram stručnjaka i medija su pretjerana i proizvod su više paušalnih nego naučnih podataka.

VL
ZA
ZAGORECTENEJ
04:57 31.03.2017.

nobel laureate smashes the global warming hoax

VL
IS
Iszrian
00:27 31.03.2017.

Koliko nešto predstavlja opasnost lako se prosudi po reakciji svjetskih elita. S obzirom da svjetski vođe i bogataši bezglavo ne jure s gradnjom solarnih, hidro i vjetro elektrana i ne provode ubrzane mjere da se zaustavi korištenje fosilnih goriva, očito klimatske promjene neće biti (toliko) štetne. Mogao bi se predstaviti i protu-argument da su se elite osigurale i da ih boli briga za 99% ostalih, ali nekako mi se to čini neuvjerljivo jer bi velika večina glavešina radije vladala nad milijunima ljudi u tehnološkoj civilizaciji, nego nad nekoliko stotina dronjavaca iz nekog bunkera.

VL
DU
Deleted user
08:15 31.03.2017.

Ljute se na Trumpa što je popisao tu deklaraciju dok Obama nije potpisao onaj sporazum u Kojotu. Govore o borbi protiv zatopljenja a to rade na način da na primjer zagađivaće presele u siromašne zemlje gdje nitko ne brine o zagađenju. To je njihova borba protiv zagađenja i onda još tim zemljama prodaju kvote za zagađivanje. Toliko o njihovoj borbi protiv zagađenja i brzi za okoliš. Ruse napadaju iz istog razloga kao i Trumpa.

VL
DU
Deleted user
09:27 31.03.2017.

I sada ce sve kritike na Putinova ledja se sruciti,jer se niko ne smije to Trampu prigovoriti.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
09:34 31.03.2017.

Putler na sve nacine trazi put u Trumpovu straznjicu...ali sankcije ipak ostaju pojacavati rusku ekonomiju...

VL
ZG
ZGexil
13:20 31.03.2017.

zemlja se kroz tisućljeća sama regenerira. većina "ekološke ugroženosti" je naplaćivanje modernijih, skupljih, tehnoloških izuma industrijski jakih zemalja, kao na primjer njemačke koja je predvodnik ekološke paranoje i takovu želi masno utržiti i naplatiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.