Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

I stranci se pitaju kako to da je problem SOA, a ne ekonomija

Diplomati drže da bi Vlada RH morala biti sposobna od prvog dana provoditi reforme

Komentari 3

NO
Nolte
12:42 09.02.2016.

Uvijek je lakse brinuti tudju brigu i baviti se tudjim, a ne svojim poslom. Niti obaveze niti odgovornosti. Medjutim, tko ce obaviti nas posao?

VL
Avatar abakus
abakus
12:52 09.02.2016.

Koji stranci se to pitaju tj. imena molimo ako želite da čitatelji povjeruju ovom članku koji je samo još jedan od niza onih kojima mediji napadaju novu vladu. Ovih neprovjerljivih rekla-kazala mislim da bi bilo dosta. Čak i da to jest istina, što to nama znači, zašto bi nam uopće IŠTA značilo i tko jamči da ti stranci znaju što se zaista kod nas zbiva i da njihova "informiranost" ne dolazi samo iz jednog svjetonazorskog i političkog izvora ili da nisu i sami ideološki i politički obojeni, kao što je to nedavno sa Zuroffom bilo...?

VL
DU
Deleted user
08:53 10.02.2016.

SOA mora biti u prvom planu kako bi oni koji žive od prodaje magle mogli doći u prvi plan. Kako se ne razumiju u gospodarstvo, a razumiju u spletkarenje, trebaju im ovakve afere. Kada su vidjeli da os lažiranja izbora nema ništa, okrenuli su se ovom pitanju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.