Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spomenik i park
Povratak na članak

I siromah i bogataš tu počivaju u zelenilu i cvijeću

Na varaždinskom groblju počivaju Vatroslav Jagić, Miljenko Stančić, Ivan Padovec, Tomo Blažeka i mnogi drugi

Komentari 5

NO
novigra
12:08 01.11.2014.

'mjesto na kojem su i siromah i bogataš pokopani jedako dostojanstveno, okruženi zelenilom i cvijećem¨ - bogatasi kradu cijeli zivot i na kraju ih sahrane sa postenim ljudima!

VL
IS
istri
11:47 01.11.2014.

moj tata nije ima tu srecu da bude pokopan medju ljude vec sam bog zna gdje u lici negdje u sumi za vreme drugog svjtskog rata.,a za koga se borijo,kad ovi za koga se borijo i umro pljuvaju na njega i njegovim mrtvim prijateljima samo zato sto je bijo partizan. mrzijocima zelim da bog im oprosti ali nece samo zato sto se busaju u prsa i viku bog i hrvati.

VL
TH
thekurcula
13:48 01.11.2014.

Ima ona pesma: "O groblje groblje ti bašto šarena, u te se siju najlepša sjemena. Siju se siju ali nikad ne niču. Grobari sjeme duboko zagrću...."

VL
BB
brle brkić
11:55 01.11.2014.

imožda da su stavili i naslov ljudi i neljudi,a dalje je u božijem sudu nek dobije svako po zasluzi.i nema potrebe molit za umrle jel to je pritisak na božiji sud.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.