Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mons. Tomislav Rogić
Povratak na članak

I Šibenik dobio biskupa po mjeri pape

Dosadašnji biskup mons. Ante Ivas bio je poznat i kao čvrst branitelj nacionalnih interesa i prava hrvatskih branitelja

Komentari 6

BA
bakulušić
22:51 25.07.2016.

I monsinjor Ivas je bio biskup po mjeri pape! Svaki je biskup po mjeri pape i po mjeri Crkve u kojoj djeluje. Nema drugih mjera!

VL
AR
aristip
22:57 25.07.2016.

Vrijeme će pokazati dali "biskup po mjeri pape Franje" znači i biskup protiv hrvatskih nacionalnih interesa. Sjetimo se Dajle, o sramnom ponašanju papa Franje prema Stepincu koji se je žrtvovao za Vatikan ne treba niti govoriti. Za Hrvate je ponižavajuće da se one koji su više puta pokušali uništiti Hrvatsku državu i istrijebiti hrvatski narod pita bilo što o bilo kojem Hrvatu a posebno o Stepincu.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
00:48 26.07.2016.

bude ukazao bozaniću da se ne vozi privatnim šoferima u skupcijenim autima već ZETom?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.