Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje
Povratak na članak

I Polančec posvjedočio da na njega nije bilo pritisaka u vezi Planinske

Uskok tvrdi da je Sanader upravo od te transakcije dobio 17 milijuna kuna 'provizije' koje mu je Fiolić, prema vlastitom priznanju, odnio u kutiji hrenovki.

Komentari 10

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
13:19 25.11.2015.

Damir Polančec je pravi hrvat po tijelu i dijelu i takav muškardin može prema našoj zavičajskoj kulturi i manikuri biti samo nevini vitez kojemu se uz Boga i domoljublje zalomilo kao svome uz svoje.

VL
Avatar niwrad
niwrad
12:39 25.11.2015.

Provizija sama po sebi nije ništa loše, to je zahvalnost za sklopljeni posao. Ono što treba dokazati je to je li sklopljeni posao bio štetan za državu. A po tim kriterijima trebalo bi zatvoriti pola sadašnje Vlade.

VL
Avatar istovari
istovari
12:16 25.11.2015.

Ne možeš mu ne povjerovati....

VL
ST
strsljen2013
12:58 25.11.2015.

Super, onda će se namiriti od tebe a ti vratiti na dosluženje kazne za cijeli skandal.

VL
AV
AVIM
16:36 25.11.2015.

Čudno je to kako se taj Jandrokovič,Šuker i kompanije ničega ne sječaju a primali su jako lijepe plače za posao koji su radili.Kada treba pljuvati na TV-u po Vladi i ljudima koje je izabrao ovaj narod onda Jandrokovič izgleda jako pametan iako ništa nije učinio za dobrobit ovih jadnih ljudi sa kojima su oni(HDZ) upravljali 20g i krali,sada traže da netko drugi za 4 g mandata isprave krivu rijeku.Zatvorite ih obojicu 4g u istražni pa će se sjetiti svega što se dešavalo na sjednicama

VL
DU
Deleted user
13:13 25.11.2015.

Nije cudo da se ne sjecaju kad je proslo vise od cetri godine, a procesu nema kraja. Mislim da bi narod trebao preuzeti sudjenje . Ako je kriv osudit, ako nije pustiti. Steta vremena i novaca na neefikasnost sudstva i mlacenje prazne slame.

VL
Avatar links
links
12:10 25.11.2015.

Inače, Polančec,Šuker,Jandroković i ostala zločinačka gamad su uistinu vjerodostojni svjedoci, samo kada pitaju nelažu a ni tada čovjek nije siguran!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.