Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka u srijedu
Povratak na članak

Krsnik svojim odvjetničkim uredom jamči za Sanadera

Krešimir Devčić potvrdio je da je Sanaderova obrana povukla raniji prijedlog o upisu založnog prava na trećinu kuće u Kozarčevoj ponudivši u zamjenu Krsnikov šesterosobni stan u Boškovićevoj ulici

Komentari 4

AA
aabbcc
11:59 24.11.2015.

Odvjetnika treba zatvoriti u cuzu pa neka bude umjesto njega i tako mu jamci !

VL
CE
Cetijus
12:07 24.11.2015.

Topla guza čuva toplu guzu

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
12:29 24.11.2015.

Tko ovdje laze I vuce Hrvatski Narod za nos. Mi ovdje sada vidimo u Tom sutskom procesu sa Sanaderom da nema razliku izmedju njih svoje koji uz imaju iz Hrvatskog proracuna za troskove tog sutskom procesa . Drugo otkrio sese u jamcevini da ljudi koji zele jamciti sa nekretninama imaju neispravne papire I nikom nista PO Tom pitanju Dakle upotrijebljavaju se nekretnine bez gradjevne dozvolu sto je kaznjivo po zakonu I nikom nista pa Zar nam taj kriminal nije dokaz da Drzava nefunkcionira onako kako treba I na kraju cemo dozivjeti da je sanader nevin a da je pravosudje nevina zbog nekih propusta I tako ce korumpirani biti oslobodjeni kazne I ostat ce ni krivi niti duzni oslobodjeni korupcije I kradje Hrvatskog Proracuna. Ovo treba sve izbaciti na burgundy rada da trazi posao jer nisu sposobni da rade posao koji rade sada. Hrvatskom vlada korupcija koja uspjeha I neda se izbaciti dok ih se sve sta in u Remerinac I da da I'm sudi onaj koji sudi onako kako bog zapovjedi. Tako I se odupiru Od ZDS! Jer znadu da I'm nebi bilo moguce manipulirati sa zakonom Hrvata.

VL
PE
petnaestica
13:19 24.11.2015.

progovori,Ivo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.