Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kucnuo je čas
Povratak na članak

I New York Times traži da se marihuana legalizira: Ukinite prohibiciju, ponovno!

Američki dnevnik New York Times pokrenuo je veliku debatu pozvavši američke vlasti da ukinu drugu prohibiciju

Komentari 2

OR
orlioz
19:12 27.07.2014.

Ajmo večernji......Legalize it - don't criticize it ....ili znate samo huškačke tekstove postavljati.

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
19:20 27.07.2014.

Legalizirajte marihuanu, ali zabranite duhan! Dok se pusaci duhana sotoniziraju, sikaniraju i tretiraju kao gradjani drugog reda, narkomani polako ali sigurno koracaju ka legalizaciji lakih (a uskoro i tezih) narkotika. Anti-duhanski lobby zna sto cini..., izbacis glavne konkurente sa trzista ispiranjem mozga populaciji, pa narodu ponudis slobodu o kakvoj konzumenti duhanskih proizvoda mogu samo sanjati. Pogodite tko ce za koju godinu kontrolirati trziste narkotika?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.