Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"anonimci" na djel

I internetska stranica Interpola pala je zbog ACTA-e

acta zagreb  (1)
Petar Glebov/PIXSELL
12.02.2012.
u 10:44

Upozorenje ide u smjeru štetnost sporazuma o zaštiti autorskih prava na internetu.

I internetska stranica Interpola pala je u subotu zbog ACTA-e, trgovinskog sporazuma koji je na noge digao prosvjednike diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj.

Upozorenje ide u smjeru štetnost sporazuma o zaštiti autorskih prava na internetu.

>>Poruka na Facebooku: Predsjedniče, informirajte se!

 

Prije Interpola, svoju žrtvu dale su stranice FBI-ja i CIA-e, a u Hrvatskoj je domaći ogranak srušio stranicu predsjednika Josipovića i to dvaput, te ZAMP-a, koji se bavi zaštitom autorskih prava glazbenika.

Komentara 11

VL
   
14:22 12.02.2012.

- treba se boriti da se ACTA stavi AD ACTA - Golemi komploti su od strane korporacija io cenzurirannametnuli narodima, da nije interneta sve bi se zataškalo, ovako istine polagano izlaze na vidjelo sada se globalističke korporacije pokušavaju začtititi cenzuromm a to moramo po svaku cjenu SPRIJEČITI Politike su sve redom u službi tih korporacija osim Irana Kojeje Cube i joč njekih zato ih se želi uništiti

VL
   
11:27 12.02.2012.

- Laž je da je ACTA uperena protiv piraterije . Istina je da se pomoću interneta dolazi do mnogih istina o farmaciji, naftnim korporacijama, kvazi demokraciji na zapadu i da se svakog pojedinca želi kontrolirati kako nebi naštetio neokapitalistižkim krvopijama Josipović i vlada su samo pijuni u rukama spomenutih i odrađuju poslove za račun bandita u kravatama Bliži se dan kada će perje letit na sve strane jer prosječnom je čovjeku voda došla iznad grla kako u HR tako i u ostatku svijeta

OG
Oger
12:09 12.02.2012.

Smatram da je rusenje internet stranica ogroman bezobrazluk. Zar to nije mijesanje u slobodno izrazavanje i privatnost? Tu bandu treba dobrano kazniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije