Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJA
Povratak na članak

I Hrvatska u Beču o učinkovitijoj implementaciji Ugovora o trgovini oružjem

Dvodnevna bečka konferencija najavljena je kao priprema za prvi sastanak država članica Ugovora.

Komentari 2

DJ
djurex
14:47 20.04.2015.

tako ste i nama stavili "embargo" i dozvolili da jna koja je tad bila jedna od najjacih vojnih sila europe ubija goloruk hrvatski narod..ovakvim forama i ugovorima tjerate slabiju stranu da kupuju oruzije po najskupljoj cijeni ..i sto je najgore..raditee to namjerno i samim tim se odgovorni za mnogo zla na svijetu..

VL
HO
homofob
18:27 20.04.2015.

Oruzje je industrijski proizvod! Oni koji su ga sposobni konkurentno i kvalitetno proizvesti to cine radi izvoza, uposljavanja svojih stanovnika, poreza koje uberu na place ... Te drzave sigurno nece pitpisati nesto sto ce im stetiti ekonomiji a oni koji ge ne proizvode su se bez problema vec davno pozurili i potpisali! Oruzje je roba! Netko ga zeli kupiti a netko ga zeli prodati. Tko ima pravo braniti trgovinu legalnim industrijskim proizvodom?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.