Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Županijski sud
Povratak na članak

I drugi put odbijen USKOK-ov zahtjev za izuzećem Turudića u slučaju protiv Marine Lovrić Merzel

Nagodbu sa Žužićem, koji je priznao da je suosumnjičenoj bivšoj SDP-ovoj županici dao sto tisuća eura mita, Turudić je odbio i na pripremnom ročištu krajem prosinca prošle godine.

Komentari 10

DU
Deleted user
08:41 26.05.2016.

sada nema spinova sdp-a o hdz-ovom sucu. o ovome se nece pisati na "portalima" jer to ne ulazi u izgradnju slike koju sdp kreira na "drustvenim mrezama". stvarno je tu hdz jako jako indiferentan i slab i jer ne moze parirati ovim valovima nasrtaja sdp propagande

VL
FA
Fake
09:31 26.05.2016.

Ajde više,spremite to sa slike u Remetinac i gotova priča.Plan 21.

VL
MA
MarkoKosmicki
09:00 26.05.2016.

ovo vam nepase,ali bit ce toga jos o to krupnih riba....

VL
DU
Deleted user
10:10 26.05.2016.

Jesenti milu bigucu, zašto joj uopće sude? Zar ne bi trebalo pokazati širokogrudnost i humanost prema našoj Živki zvanoj Marinici, jer se ionako već malo tko sjeća njezinih županskih nepodopština i vragolija. BIlo pa prošlo. Tja, kaj se more. Malo je pretjerala kao i svako zaigrano dijete. Osoboditi ju kaznene odgovornosti bio bi pravi znak tolerancije prema tome zakonski posrnulu čeljadetu (ah, Bože moj, svakomu se to može dogoditi), za razliku od npr. Hasanbegović dr. Zlatana koji je okorjeli povijesni revizionist što je naumio, pazi sad, raskrinkati brda komunističkih laži pa kao takav ni u kojem slučaju ne zaslužuzje nikakvu milost, nego sunovraćanje u najdublji pakao. štono bi lijepo rekao najveći oporbeni mislilac MIlanović Zoki.

VL
ER
Erick
09:58 26.05.2016.

TO je nemoguce! SDP je postena stranka I oni ne zele da budu kao HDZ. Oni su pokazali da su jos gori, sreca je samo da nisu dugo potrajali na vlasti, spas za Hrvatsku!

VL
DO
doktorica
09:32 26.05.2016.

Turudić ima to pravo

VL
LE
LeonardS
10:46 26.05.2016.

Bravo za Turudića ako se može dokazati krivnja svim sudionicima čemu onda nagodba, bravo !

VL
YN
yes_no
10:08 26.05.2016.

Oplac, ovo me veseli. Večernji stavio na naslovnu grešnika lijeve bulumente. Biti će nešto od vas odnosno nepristranog novinarstva. Ali dug je put još do sazrijevanja.

VL
GA
galimberti
19:02 26.05.2016.

Cetnikinja Marina Sekulic trosi novac hrvatskih poreznih obveznika za svoje privatne derneke i nece odlezati dana ali zato hoce branitelji zbog razbijanj cirilicnih ploca.Prestrasno!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:08 26.05.2016.

Pa ne mogu vjerovati, pa zar domoljubi ne vide da ova odluka ide na ruku Merzelici. Pa nece sad Zuzic sam sebe inkriminirati i ici u zatvor.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.