Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli?

I dalje nestaju! Ovaj tjedan traga se za još pet nestalih osoba

Nestali Marković
screenshot/nestali.hr
19.04.2013.
u 08:14

Najstarija prijava nestanka djeteta je iz 1966. godine, a radi se o Ružici Haložan koja je u trenutku nestanka imala 17 godina.

Od prošlotjednih 10 "novonestalih"  osoba pronađeno je njih osam, no ovaj tjedan traga se za novih pet, od čega je dvoje maloljetnika. Ako ste ih vidjeli javite na 192, u najbližu policijsku postaju ili Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.  Na službeniom stranicama NENO-a  profili  nestalih osoba podijeljeni su u tri skupine prema preporuci pravobraniteljice za djecu Mile Jelavić da se iz Evidencije posebno izdvoje djeca kao posebno ranjiva skupina nestalih osoba. 

U kategoriji Djeca nalaze se osobe koje su u trenutku nestanka bile mlađe od 18 godina, a najstarija prijava nestanka djeteta je iz 1966. godine, a radi se o Ružici Haložan koja je u trenutku nestanka imala 17 godina.

Marinko Marković (65) nestao je u ponedjeljak 15. travnja kada je otišao s adrese u Ivaniću Desiničkom . Visok je 175 centimetara, ima svijetloplave oči, prosijedu kosu, četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe.  U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplave samt hlače i kariranu košulju. Nosio je ljubičastu kravatu, tamnoplavi baloner i sivo-smeđe tenisice.

Tea Imširović (18) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i srednje je tjelesne građe.  Tea je u subotu, 13. travnja, otišla s adrese u Zagrebu, Andraševečka 22 u nepoznato.

Andreas Gerber (52) je u subotu, 13. travnja, otišao s adrese u Rapcu, Rabac bb u nepoznato.

Monika Čirjak (16) je visoka 169 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči i ovalno lice. Monika je u nedjelju, 14. travnja, otišla s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato.

Barbara Bačak (16) je visoka 173 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.  Barbara je u nedjelju, 14. travnja, otišla s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato.

>>Suprug ju je dovezao na posao s kojeg se nije vratila

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije