Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALITERNA LIPOVČAN
Povratak na članak

I Ciprani i Grci imaju više povjerenja u svoje države, a obje su u teškoj krizi

U nas je optimistično 55% građana, a u drugim članicama građani su postali optimističniji.

Komentari 4

MA
Malenkost
09:00 11.02.2018.

Kakav Intervju!! Pitanja vec, vise lil manje, sadrze i odgovor odnosno daju usku smjernicu odgovora. Problem u HR jest: Mito,Korupcija, Nepotizam,Uhljebljivanje, kupovanje Diploma, Ispita i Titula, Iskljucenje prirodne selekcije intelekta te nastanak "Pseudo - Elite i -Intelektualaca". Sanader, Vidosevic, Todoric, ... , nisu slucajevi nego pravila HR drustva i umrezavanja u trgovacko-mafijasko-politicke krugova u pljacku nacije kod traljave Justicije i Jurisdikcije. Nelustracijom se skriva cak i stravicna proslost Komunizma i Partizanluka, ciji sljedbenici se sad skrivaju iza izraza"Antifasizam". Summa summarum-ode sve naopako. Pa tko jos uopce vjeruje HR Politici? Brkicu Miljanu!? koji se pita gdje smo doveli Hrvatsku! i zasto mlade obitelji bjeze iz Hrvatske!? a sam je vec vise od 20 Godina u stranci koja je krojila ovu sudbinu nacije!? Pa tog covjeka, koji nedvojbeno ima gubitak realiteta, ne vjeruje nitko vise! Trebalo bi ga, i takve kao on, poslati u pustinju.

VL
Avatar comparator
comparator
09:17 11.02.2018.

Hrvatska nije demokratska država iako se tako predstavlja . U njoj su vlast preuzele zaostale političke oligarhije iz bivšeg sustava trudeći se da se taj ustroj ne promjeni hineći brigu o građanima. Hrvatska također ima nepovezane resurse kao i znanstvene i kulturne te ostale aktivnosti koje bi dale smjer društvu . Politika nema konstantu i njome upravljaju druge sile koje ne bih navodio iz poznatih razloga. Hrvatska je razbijena kulturno , opustošena ekonomski, unezvijerana politički . Rekli bi neki da se ne zna tko pije ,a tko plaća što je tek dijelom toćno jer taj neuspjeh plaćamo odljevom viška ljudi koji je takvim ponašanjem stvoren.

VL
LU
lunar777
09:53 11.02.2018.

Gospođo Ciprani i Grci nemaju nelustriranu medijsku petu kolonu. Našim medijima se upravlja iz Bruxellesa i Beograda, a Soroš izdašno financira.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
13:39 11.02.2018.

Hrvatski, domicilni, dvonožni papkari su konačno prestali vjerovati u obećanja (ludom radovanja) o Raju zemaljskom na rodnoj grudi, naših vjerodomoljubnih vlasti i izgubili svaku nadu u bilo kakvu perspektivu u njihovoj milenijima tuženoj neovisnoj državi i bježe glavom bez obzira u bijeli svijet. Naši vjerodomoljubni osloboditelji i njihovi dični potomci drže vlast i brinu se isključivo o svojim "pravicama" i ne boli ih uvo što im država ide u propast i nema teorije da se ovaj trend zaustavi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.