Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povećane kazne

I austrijski mediji izvještavaju o zabrani seksa na rovinjskoj plaži

Djevojke u moru
Duško Jaramaz/ PIXSELL
30.07.2013.
u 13:28

Prenose izjavu glasnogovornice Marije Rocco Crnjac danu Večernjem listu kako je problem počeo „kada je nudizam doveden u vezu sa swingerima i homoseksualcima“

BEČ – Pod naslovom „Rovinj zabranjuje seks na nudističkoj plaži“, austrijski mediji izvještavaju Austrijance da su na rovinjskoj plaži Punta Križ, poznatoj godinama kao svojevrstan raj za svingere, postavljeni natpisi s upozorenjima o ćudorednom ponašanju.

Navode kako su gradske vlasti Rovinja mišljenja da su na navedenoj plaži „prekoračene granice dobrog ukusa“ te su uvele novčane, odnosno zatvorske kazne za golaće neuljuđenog ponašanja koji vrijeđaju moralne osjećaje građana.

Za seks na plaži određena je kazna do 5000 kuna (gotovo 670 eura) ili 30 dana zatvora, za ekshibicionizam i voajerizam 500 do 2000 kuna ili zatvorska kazna u trajanju do 20 dana, ističu mediji.

Prenose izjavu glasnogovornice Marije Rocco Crnjac danu Večernjem listu kako je problem počeo „kada je nudizam doveden u vezu sa svingerima i homoseksualcima“, uz njenu napomenu kako grad Rovinj nema namjeru zabraniti nudizam, ali da je Punta Križ javna plaža na koju dolaze i roditelji s djecom te starije osobe.

„Ljudi su se počeli neugodno osjećati kada su kao posjetitelji plaže sve češće počeli dobivati seksualne ponude“, obrazložila je Rocco Crnjac, a prenio tisak, dodavši kako sada to područje svakodnevno nadgledaju zaštitari.  

>> Stop svinganju i gej turizmu! Kazne i do 30 dana zatvora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije