Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
europski mljekari
Povratak na članak

I 30 hrvatskih mljekara u prosvjedu 'tisuću traktora na Bruxelles'

Ako netko misli da Hrvati neće ići na europske prosvjede jer im je Bruxelles daleko, ili da Španjolac neće jer je njemu Bruxelles daleko, taj se grdno vara - rekao je Nedjeljko Babić dopredsjednik Hrvatskog saveza udruga proizvođača mlijeka

Komentari 6

VI
vital
23:08 26.11.2012.

26.11.2012. u 22:23h frabrne je napisao/la: Gdje su sad dežurni pljuvači koji pljuju dok kod nas mljekari prosvjeduju, drugi puta samo molite boga da im ovi iz eu ne dođu u pomoć i na taj način uzvrate posjet s par cisterni mlijeka. ......................... što se tu ima više komentirati, što ste popili , popili ste, para više nema tek ćeš ti vidjeti što je euroslavija

VL
FR
frabrne
22:23 26.11.2012.

Gdje su sad dežurni pljuvači koji pljuju dok kod nas mljekari prosvjeduju, drugi puta samo molite boga da im ovi iz eu ne dođu u pomoć i na taj način uzvrate posjet s par cisterni mlijeka.

VL
BB
brle brkić
07:58 27.11.2012.

ovakvo bacanje mlijeka je blamaža ,bacise nešta malo toje zanemarivo,nijedan proizvođač bilo čega dosad nije bacao svoje proizvode,jel tobi mu bijo bankrot a ovi seljaci se ponašaju kao pijani milijarderi.

VL
PA
padobranacn
10:09 27.11.2012.

Ma nije sve u mljeku ima tu i teladi i mesa koje se kolje i na crno prodaje govedina o tome nitko neprica. Sto se tice mlijeka pa tim velikim proizvodačima nikad dosta a primaju mj. preko 100.000 kn.nije tesko izracunati ako se zna da pojedinci samo u mlijeku imaju preko 2000 litara dnevno a i vise onda uzmite koja je to lova da je mlijeko po kunu a kamoli vise ne racunajuci premije i poticje itd..Dobijam dojam o gramzivosti bahatosti i lakomosti pojedinaca kojima nikad dosta.. Osim toga gospodo ako se tako mozete nazvati nitko nikoga ne tjera da nesto radi ako nema racuna pa tako i vi ako vam se ne isplati nemojte raditi ali nemojte ni druge tjerati da vam plate i silom od vas odkupljuju trziste je slobodno ako cete raditi radite ako necete nemorate ima onih koji hoce samo im prepustite zemlju ima jako puno skromnih ljudi koji ce biti sretni da imaju zaradenu placu od poljoprivrede i nece traziti previse poput nekih pojedinaca..

VL
AA
aabbcc
10:48 27.11.2012.

I 30 hrvatskih mljekara u prosvjedu 'tisuću __________________________ a gdje je Crkva da pozove Vjernike da se Bogu mole i za nase seljake ? I neka se tamo dobro isprazne da Vladi doma probleme ne prave....!!!!

VL
PA
padobranacn
18:16 27.11.2012.

Jadni mljekari samo klikajte minuse ja i onako pijem uvozno mlijeko koje je jeftinije od vaseg a vjerujem da ni kvaliteta nije losija potpuno sam zadovoljan samo nije mi jasno kako netko ima racuna platiti sleper , cestarinu i gorivo i da mu mlijeko bude jeftinije a po vase dolaze direktno u dvoriste i jos vam malo.???....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.