Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SESVETE

Hvidra: Na tribinu ćemo pozvati i Boyse iz centra i Zdravka Mamića

hvidra bbb (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
15.02.2011.
u 14:20

Boyse su izmanipulirali njihovi vođe koji su im u nedjelju rekli da dođu na sastanak pokraj terminala, tvrde pripadnici stare garde navijača

– Namjera im je bila da unište prostorije, a ne da se s nama obračunaju. Dobro su znali da nedjeljom nikad ne radimo i da je prostor zatvoren. Imamo informacije da su navijači bili izmanipulirani od svojih vođa koji su im u nedjelju samo rekli da dođu na sastanak pokraj terminala. Kad su shvatili koji je plan, među njima je došlo do razdora – kazao je Grgo Prskalo, jedan od članova stare garde BBB-a na konferenciji za novinare, održanoj u sesvetskoj Hvidri, odnosno sjedištu novoosnovane Udruge navijača Dinama sudionika Domovinskog rata 13. 5. 1990.

>>Boysi: Uvučeni smo u stupicu! Hvidra: Ovo je napad na branitelje

Gorana Hajdukovića, Čupka i Prskala posebno je iživcirala optužba BBB-a da su upravo oni u nedjelju dojavili policiji informaciju o okupljanju 85 Boysa, naoružanih hladnim oružjem, koji su privedeni prije nemilih događaja. Svatko tko ih poznaje, tvrde Čupko i Prskalo, znaju da bi prije umrli nego zvali plave snage. Prskala su iživcirale i, kako kaže, izmišljotine Boysa iz centra da su im prije nekoliko dana u Hvidri prijetili kalašnjikovima. Tvrde da ih Boysi uopće nisu nazvali prije dolaska u Sesvete, odnosno da nikakav obračun nije bio dogovoren.  

Predsjednik zagrebačke Hvidre Mirko Ljubičić Šveps najavio je pak tribinu na kojoj bi, prihvate li poziv, trebali prisustvovati Boysi iz udruga u središtu Zagreba, dečki iz inicijative Zajedno za Dinamo, članovi nove udruge, osnovane u čast u poginulih navijača Dinama u Domovinskom ratu, ali i Zdravko Mamić. 

Boysi pak tvrde tvrde da razlog neslaganja nije vođenje kluba pod Mamićevom palicom već to što im je Čupko uzeo transparente, a zatim ih ucjenjivao, tražeći za njih 25 tisuća kuna. 

Komentara 108

MA
macor
19:49 15.02.2011.

Dokazano je da neradnici postaju asocijalni.

Avatar atrpimir
atrpimir
15:35 15.02.2011.

Ma dajte nam malo kulture a manje nogometa . VRATITE NAM NAŠE IME JAZU !!! :) Naime, HAZU je Hrvatska akademija zadojenih i zadrtih komunističkih umjetnika

OB
-obrisani-
17:38 15.02.2011.

bumtresurnebes..ok..necu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije