Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hvali Bruxelles, drž’ se Trumpa

Za očekivati da će na tim temama konzervativne Hrvate HDZ sve ugodnije iznenađivati

Komentari 4

DU
Deleted user
11:45 03.03.2017.

Odurni je da se za pobacaj zalazu oni koji su rodjeni i to uskracuju drugima. Smradovi.

VL
MA
MarioG
12:21 03.03.2017.

Pravo na abortus je apsurdno i arhaicno. Kao da ne zivimo u vremenu kad se za 300kn moze napraviti 4D UZV pa onda govore da "to" u stomaku nema pravo na zivot. Po njima analogija bi bila da vlasnik stana bi imao pravo ubiti svog podatanara ako ovaj ne zeli izaci iz stana u 9 mj. I to jos da policija izvrsi. Apsurd totalni!!

VL
KW
Kwokal
20:49 03.03.2017.

Zanimljiv članak. Ali bih ipak rekao da se Trump nije dogodio u smislu u kojem se ta sintagma upotrebljava obično. On se pojavio u trenutku i prostoru kojeg su ekstremni leftisti, globalisti i liberali otvorili svojim nevjerojatnim, gotovo bezrazumskim stavovimama i nebulozama političkih korektnosti, identiteta i sličnog, naprosto provocirajući reakciju potisnute, obezvrijeđene i potcijenjene tihe većine. Sve u svemu slijede vrlo, vrlo zanimljive godine u zapadnom civilizacijskom krugu.

VL
CI
cinbenik
09:47 04.03.2017.

Ahaha....................pa ja a HRHB,je predhodila Trumpovom dolasku...........i tako ce se sav svijet poHercegovaciti,osim nesto totalitarno komunistickih Hrvata,koj su protiv Trumpa i njegovih metoda vladanja,a Oskari ce se od sada dodjeljivati na danima filma u Sirokom ili Grudama......Jelde....Pisao si ti nama davno samo mi nismo vjerovali,da cete izroditi Trumpa iz HDZe stomaka.-.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.