Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako riješiti krizu

HUS pisao Josipoviću: Trebamo se izvući iz živog blata...

ozren matijašević
Arhiv VL
31.08.2012.
u 13:40

Ozren Matijašević apelirao je na predsjednika da inicira sazivanje tematske sjednice Vlade radi kvalitetnijeg donošenja odluka na ekonomskom, demografskom i širem društvenom području

Ozren Matijašević, predsjednik Hrvatske udruge sindikata, uputio je pismo predsjedniku Ivi Josipoviću u kojem podsjeća na teški gospodarski život zemlje te je apelirao da inicira sazivanje tematske sjednice Vlade radi kvalitetnijeg donošenja odluka na ekonomskom, demografskom i širem društvenom području.

– Poštovani Predsjedniče Republike, trenutačni razmjeri krize gospodarstva, društva, birokracije i vlasti upućuju nas više nego ikada prije na postizanje šireg društvenog konsenzusa o koracima kojima se trebamo izvući iz živog blata koje je rezultat dosadašnjih pogrešaka u vođenju države – navodi Matijašević u pismu.

– O položaju poduzetnika i kvaliteti Vladinih mjera o kojima ovise, najbolje govori podatak da je dobit poduzetnika u prvom polugodištu ove godine prepolovljena u odnosu na lani, a njihovi opadajući prihodi praćeni rastućim trendom rashoda ne daju naslutiti oporavak već upravo suprotno – daljnje smanjenje poslovnih aktivnosti upravo zbog troškovne opterećenosti – napisao je predsjedniku i podsjetio na crne brojke, spomenuvši između ostalog pad zaposlenosti i plaća.

Komentara 10

Avatar Becarina
Becarina
14:12 31.08.2012.

31.08.2012. u 13:59h downunder je napisao/la: Dragi HUSovci zar ne znate da je Josipović zauzet obiteljskim razmiricama s Miloradom i da ga to jako okupira tako da nema vremena za vas i vasa pisma. Nesto si zaboravio pa cu ja:kukulelerikavcii ,zajedno sa predcednikom jesu,ZIVO BLATO.

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
14:25 31.08.2012.

... a je i ova bitanga matijašević našla "crkvu u kojoj će se moliti" ... prvo - nema ga nešto od kada nam crveni fenjeri osvjetljavaju (ili mrače) Domovinu ... radnicima ne može biti gore a njega nigdje ... prijeje je bar dva puta dnevno davao izjave protiv vlade ... strava ...

DO
downunder
13:59 31.08.2012.

Dragi HUSovci zar ne znate da je Josipović zauzet obiteljskim razmiricama s Miloradom i da ga to jako okupira tako da nema vremena za vas i vasa pisma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije