Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skrenuli pozornost
Povratak na članak

HUS najavio otpor mogućoj jesenskoj rasprodaji

Prodati Croatia osiguranje i Hrvatsku poštansku banku te dati sagrađene autoceste u koncesiju može samo protivnik općeg interesa, a mi ćemo učiniti sve da ih se u takvim namjerama spriječi, priopćeno je iz Hrvatske udruge sindikata

Komentari 6

NE
nenek666
13:11 21.09.2012.

Matijaševiću prodali bi tebe,ali šta bi dobili...Ništa.

VL
LI
lietuva
13:34 21.09.2012.

Tako je, ništa vi ne biste prodavali, ali plaće i beneficije ne date. A za njih treba negdje naći novac. Ne možeš biti i pošten i... i ono drugo.

VL
CH
chaos
14:21 21.09.2012.

Ti koji toliko laju na radnike u državnoj upravi... pa zašto nemate muda lajati na svoje poslodavce dok vam daju crkavicu ili vas j*** u glavu? Zašto ne lajete na one koji su vas stvarno pokrali i rasprodali? Na one koji su vas gurnuli u analni otvor EU? Na one kojima ste dopustili da bankama daju odvezane ruke da rade što žele? Zašto svi udaraju po pederima, Srbima, Romima, navijačima drugog tima? Očekujete da se netko odrekne onog što dobiva bez obzira što vama to neće ništa značiti. Država ne propada zbog službenika na šalteru nego zbog njihovih šefova. Bi vi sada da se proda Crosig i ljudi odu na burzu? Ili da Crosig ostane hrvatski i da se skinu zapreke zdravom gospodarstvu? Koji je moj prijedlog? Prestanite glasati i tome učite svoju djecu. Dok svi restanu glasati doći će promjene, ne prije. I nemojte se više nagovoriti da idete u nečiji rat.

VL
Avatar drug tito
drug tito
14:37 21.09.2012.

NACIONALIZACIJA!!!!!! Kakva rasporodaja!? Sve treba nacionalizirati a najprije banke. Ili to ili na ulice! Otpor izdajnicima!!!

VL
AR
arjavas
16:19 21.09.2012.

Kakve veze ima privatizacija ovih firmi sa radničkim pravima . Izgleda da bi svi ovi sindikalisti htjeli biti i političari . Matijaševiću kakndidiraj se na izborima , pobijedi i onda provodi politiku za koju bi ti građani dali povjerenje. Ovako bilo bi bolje da se baviš zaštitom radničkih prava koja su na mnogim mjestima bitno ugrožena, uostalom zato si i dobro plačen.

VL
SA
saad
07:31 22.09.2012.

Zasto se CO,PBZ i HAC i druga poduzeca u vlasnistvu drzave prvoponudile hrvatskim gradjanima po snizenim cjenama,recimo maksimum 1000 dionica po osobi,a onda ponudu dati firmama po realnoj cijeni.Onda bi se moglo dobiti vise nego da se proda jednom ponudjacu.Tako je Australija prodala Telecom i Comonwealth Banku.VjZnamo da Hrvati drze 200 milijardi kuna u bankama,zasto ih nebi ulozili u ove profitabilne kompanije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.