Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Huligani istukli radnika na parkiralištu kod Starog placa

hitna pomoc
Ivana Ivanović/Pixsell
30.01.2012.
u 11:51

Pet minuta poslije ponoći skupina mladića odbila je platiti parkiranje. Izašli su iz vozila i napali djelatnika u naplatnoj kućici

Umjesto da plati parkiralište u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Splitu, skupina nasilnih mladića pet minuta poslije ponoći izmlatila je radnika Prometa Josipa M. (38) u naplatnoj kućici. Nesretni je muškarac teško ozlijeđen. Slomili su mu zapešće, a po tijelu ima više hematoma i ogrebotina.

Policija traži napadače.

Djelatnici na parkiralištima i ranije su bili meta huligana. U prosincu je stradao zaposlenik kod bazena na Poljudu. 

Ključne riječi

Komentara 2

OS
osica
14:24 30.01.2012.

hoće li u Hrvatskoj konačno - \"teror neotesanih, neodgojenih , nasilnih , zaštićenih tatinih sinova\" uroditi primjerenim kaznama - makimalnim zakonskim - \"bez olakotnih okolnosti\" - kao opomena svima onima - \"koji su jači na šakama nego u glavi\" ,u glavi\" , a zbog koji stradaju nedužni građani.

AN
Antidominium
23:13 30.01.2012.

Dolazimo u situaciju da se moramo mimo zakona naoružati i braniti se sami i doma i na ulici. Kada ne rdi država- mora narod!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije