Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Informacije iz MUP-a

Huligani će povorku ponosa u Beogradu gađati pčelama?

parada
Reuters/PIXSELL
26.09.2013.
u 17:02

– Skup će biti održan, osim ako ne prijeti opasnost da ponovo dođe do sigurnosnih problema, a država će se protiv toga boriti, rekao je Dačić

Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije ima informacije kako huligani planiraju nerede tijekom Parade ponosa koja bi se u Beogradu trebala održati u subotu, javlja Blic. Prema saznanjima policije, grupe navijača pripremile su staklenke punjene pčelama i osama kojima namjeravaju gađati sudionike parade.

Srpski MUP navodi kako postoji "povećan rizik od ugrožavanja sigurnosti", što je blaža formulacija kojom se koriste u slučajevima kad se vjeruje da će policijske snage bez problema uspjeti održavati sigurnost na paradi.

– Skupa će biti, osim ako ne prijeti opasnost da ponovno dođe do sigurnosnih problema, a država će se protiv toga boriti, rekao je srpski ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić koji se pita zašto se Parada organizira u rujnu i listopadu prije zaključenja izvještaja o napretku Srbije u EU.

>> Srpske Dveri: Zabranite Pride po ugledu na Ruse

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije