Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obraćanje naciji

Hugo Chavez se javio: Da, teško sam bolestan i imam tumor

chvez
Reuters
01.07.2011.
u 09:54

Chavez je kazao da je napravio ključnu pogrešku jer je zanemario sebe kada ga je bivši kubanski lider Fidel Castro upozorio da izgleda loše prilikom državničkog posjeta Havani

Venezuelanski predsjednik Hugo Chavez prvi se put nakon operacije na Kubi obratio naciji u televizijskom govoru. Priznao je da se podvrgnuo operaciji odstranjivanja tumora, javlja BBC.

Chavez je kazao da je napravio ključnu pogrešku jer je zanemario sebe kada ga je bivši kubanski lider Fidel Castro upozorio da izgleda loše prilikom državničkog posjeta Havani.

- Tumor je uspješno odstranjen, kazao je Chavez.

Chavez je borbu s tumorom nazvao "novom bitkom koju je život stavio pred njega" te govor završio revolucionarnim sloganom koji je često koristio njegov kolega Fidel Castro: "Zauvijek naprijed prema revoluciji! Bit ćemo pobjednici! Do mog povratka!".

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar dovidovic
dovidovic
10:30 01.07.2011.

Otkako se ovaj lik pojavio, bilo je jasno da se radi o bolesniku

TE
Televizor
10:41 01.07.2011.

Aaaa zbog tumora je cijelo vrijeme bio komunist. Sad mi je jasno.

BR
BratCroat
17:26 01.07.2011.

Amigo Hugo tanto de la salud!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije