Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sumnja na amerikance

Hugo Chavez: Je li SAD razvio tehnologiju kojom izaziva rak?

'Venezuelan President Hugo Chavez waves during a ceremony commemorating the anniversary of the death of Venezuelan Liberator Simon Bolivar in Caracas on December 17, 2011.  AFP  PHOTO/JUAN BARRETO'
'JUAN BARRETO'
29.12.2011.
u 09:39

Venezuelski predsjednik kaže da nikoga ne optužuje, no da mu je čudno što je toliko čelnika država Latinske Amerike oboljelo od karcinoma

Venezuelski predsjednik Hugo Chavez sumnja da su Amerikanci razvili tajnu tehnologiju kojom izazivaju rak čelnika država Latinske Amerike, piše BBC. Nakon što se i sam liječio od karcinoma ove godine, svoje je sumnje otkrio dan nakon što je objavljeno da od raka boluje i argentinska predsjednica Cristina Fernandez.

Osim njih dvoje, predsjednik Paragvaja Fernando Lugo te Brazila Dilma Rousseff također su bolovali od raka. Chavez kaže kako nikoga ne optužuje, no da mu je ova situacija vrlo čudna. Ipak, američku vladu već je optuživao kako ga pokušava svrgnuti s vlasti, pa čak i ubiti.  

– Bi li bilo čudno da su Amerikanci razvili tehnologiju koja izaziva rak i da nitko ne zna ništa o tome? – zapitao se Chavez tijekom televizijskog govora upućenog vojnicima u vojnoj bazi.

Istaknuo je da je američka vlada 40-ih godina prošlog stoljeća sifilisom i drugim bolestima zarazila zatvorenike u zatvoru u Guatemali, ali da se to doznalo tek prošle godine.

Našalio se da će se sada više brinuti o predsjednicima Bolivije i Ekvadora – Evu Moralesu i Rafaelu Correi – kako i oni ne bi oboljeli od raka.

Komentara 52

RE
@rea
14:38 29.12.2011.

Za Jajolikog je ovo samo jedna od njegovih uobičajenih mentalnih poskočica. Medjutim, zabrinjavajući je broj ljudi koji u to vjeruju.

RE
@rea
09:58 29.12.2011.

Jajoliki puk\'o od ljekova.

RE
@rea
10:28 29.12.2011.

Moćan je taj HAARP, lol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije